Kezdő jóga tanfolyamok

Legközelebbi kezdő csoportunk 2017. szeptember 6-án indul, szerdán 19.00 órai kezdettel. A tanfolyam 8 alkalmas, azaz 8 héten át, heti 1 alkalommal találkozunk 105 percre.

Olyanok jelentkezését várom, akik még soha nem jógáztak, vagy nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek, kedvelik a kihívásokat és a dinamikus, lendületes mozgásformákat. Testi -lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására törekszenek.

A tanfolyamon résztvevők a hatha jóga alap ászanáival ismerkedhetnek meg. Nagy hangsúlyt fektetünk a helyes légzésre, a technikai kivitelezésre, a helyes testtartásra, a gerinc karbantartására és gyógyítására. Megtanuljuk a helyesen kivitelezett alap gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.

Az órák egymásra épülnek, fokozatosan növelve a terhelést javítjuk résztvevők állóképességét, tüdőkapacitását, rugalmasságát, egyensúlyérzékét és lelki békéjét.

A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek.

A résztvevők, könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapnak a hatha jóga filozófiájának alapjaiba is.

Akit érdekel, szeretne jönni, kérem jelezze minél hamarabb.

Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 8 alkalmon részt tudnak venni, ugyanis:

A tanfolyami bérlet kizárólag a tanfolyami órákra érvényes a tanfolyam idejére, az alkalmak hiányzás esetén is levonásra kerülnek a bérletből.

A tanfolyami bérletek a többi gyakorló órákra nem érvényesek. Hiányzás esetén az órák pótlására limitáltan tudunk  lehetőséget biztosítani.

Minimum 12, maximum létszám 18 fő.
A tanfolyam részvételi díja: 16 000 Ft
Telefon:
+36706265707
Email:
joga@iziszjoga.com

Csak annak a jelentkezését tudom véglegesnek tekinteni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken, illetve a tanfolyam a tanfolyam díját az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalja vagy a stúdióban személyesen befizeti legkésőbb egy héttel a kiírt kezdési  időpontig.

Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

Köszönettel, Lenkefi Mónika
P.S. Minden megosztást előre is köszönök:-)

Hozzászólás írása

A kötelezően kitöltendő mezőket *-gal jelöltük.

 

Cím:
5600 Békéscsaba, Bajza u. 15. Cím
Telefonszám:
+36. 70. 626. 5707
Email:
joga@iziszjoga.com