Frissítő talpmasszázs tanfolyam – reflexológiai ismeretekkel

Frissítő talpmasszázzsal, talptornával enyhíthetünk a láb fájdalmain, csökkenthetjük a fájdalmakat és visszanyerhetjük a talp fittségét, valamint erősíthetjük egészségünket is.

E masszázs elsődleges célja a megelőzés, a frissítés és a regenerálás. A masszázzsal segíthető az energia újbóli áramlása, az egészségi állapot helyreállítása és az immunrendszer erősítése.

A mai rohanó világban ezernyi feladat áll a lábunk, illetve a talpaink előtt. A talpmasszázs több mint izomlazítás, frissítés!

Talpmasszázs alkalmazásánál ismerni kell a talpon levő reflexzónákat, hiszen a talp és a belső szervek között szoros összefüggés van. Ha a talpat masszírozzuk, akkor stimuláljuk az adott zónához tartozó belső szervet vagy szervrendszert, javítjuk annak funkcióit és javíthatjuk a zónának megfelelő szerv, vagy testtájék egészséges energiaellátását.

A 20 órás talpmasszőr képzés a talpmasszázs elméleti- és gyakorlati ismereteibe a szervrendszerekbe, valamint a reflexológia alapjaiba ad betekintést.

A 2 egész napos képzés elvégzése után a frissítő talpmasszőr képes:

– a masszázs tevékenységet önállóan, magabiztosan végezni.
– a masszázshoz szükséges anyagokat, eszközöket szakszerűen alkalmazni
-képes felmérni a talp állapotából a páciens általános állapotát, s ennek ismeretében helyesen megválasztani meg a kezelési tervet.
– megfelelően stimulálni a különböző talpi zónákat,
– képes 60 perces komplex talpmasszázs elvégzésére, a reflexológia alapjainak alkalmazásával

A frissítő talpmasszázs tanfolyamot elvégzők egészséges emberekkel dolgozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, és ezzel is bővíthetik masszázskínálatukat.

A képzés résztvevői magyar és angol nyelvű tanúsítványt kapnak. Külön német nyelvű tanúsítvány igénylése 2500 Ft-ba kerül.

A tanfolyam részvételi díja 35 000 Ft.

Oktató: Sándor Szilvia, természetgyógyász, akupresszőr, fülakupunktőr, scenár és masszázsterapeuta, oktató
www.nekedholfaj.blogspot.com 06 70 3433 343

Helyszín: Békéscsaba, Ízisz Jóga Stúdió Bajza u. 15. 5600

Jelentkezés és bővebb információ
Lenkefi Mónika Joga@iziszjoga.com , 06706265707

Jelentkezési határidő: szeptember 10.

Fizetési határidő: szeptember 10.
Fizetés utalással az Ízisz Jóga Egyesület számlájára:
11600006-00000000-42066787 ( Erste bank) -( számlázási címet a közleménybe kérnénk) vagy időpont egyeztetéssel személyesen a stúdióban.

Fontos Megjegyzés: Ha valaki szeretné elmélyíteni a tudását, javasolt a reflexológus tanfolyam elvégzése. A reflexológia természetgyógyászat tárgykörébe tartozik, így szükséges hozzá az ETI szakvizsgához való természetgyógyász modul, az egészségügyi alapmodul, és az életmód tábor elvégzése is.

Hozzászólás írása

A kötelezően kitöltendő mezőket *-gal jelöltük.

 

Cím:
5600 Békéscsaba, Bajza u. 15. Cím
Telefonszám:
+36. 70. 626. 5707
Email:
joga@iziszjoga.com