1973-ban születtem és majd 40 évesen találkoztam először a jógával, szinte egy időben azzal, amikor az életemben egy kardinális változás következett be. Addigi középvezetői, idegen nyelveket használó stabil munkámat adtam fel, mintegy 180 fokos fordulatot véve: kézműves tevékenységbe kezdtem bele. Régi álmom vált valóra, olyan dologgal szerettem volna foglalkozni, amivel segíthetek az embereken. A munkám a hobbim lett és ma is a hobbim maga a munkám.

Kisebb kihagyásokkal a sportok dinamikus fajtái mindig jelen voltak az életemben, de a testem egészségesen tartása mellett szükségét éreztem valami másnak, valami nyugalmat árasztónak.

Ekkor találkoztam a jógával, és rájöttem, hogy mindig is ez az, amit kerestem. Belekezdtem a jóga gyakorlásába, mintegy 2 éven keresztül edzve a testemet és a lelkemet. Majd 2016-ban részt vettem egy 300 órás vinyasa flow jógaoktatói tanfolyamon és 2017-ben elkezdtem oktatni mindazt, amit mesteremtől, Lenkefi Mónikától tanulhattam. Először ashtanga jóga órákat tartottam, majd kibővítettem a vinyasa flow oktatását, és rendszeresen megfordulok synergy, callygraphy, kundalini és prana flow órákon is.  

A jógában minden megtalálható: segítséget nyújt testileg, szellemileg és lelkileg is, attól függően, mennyire mélyed bele az ember.

Jó érzéssel tölt el, ha a jóga tanításai és saját tapasztalásaim révén lehetőségem van olyan tudást megosztani,  amely akár a fizikai, akár a lelki fejlődés,  vagy az önmegvalósítás terén nyújthat segítséget a gyakorlóknak. 

Hiszem, hogy a jóga rendszeres gyakorlása az egyén életében gyökeres változást hozhat, és az emberiség fejlődési iránya is alapjaiban változhat meg, ha minél többen megtapasztalják a jóga egészségre gyakorolt hatását és személyiségformáló erejét.

Végtelen hálát érzek, hogy azt a tudást közvetíthetem.