Zibet

1981.-ben születtem Békés Megyében. Jelenleg a város zajától távol egy csendes nyugodt „szigeten” élek családommal és kutyáinkkal.
A spiritualitással,  ezotériával és személyiségfejlesztéssel  a 90-es évek közepén kezdtem el foglalkozni. Tanultam iskolákban, magánúton, autodidakta módon. Érdeklődésem legfőbbképp a lelkekkel való kommunikáció volt még kezdetben, gyermekkorom óta látó vagyok.  Áldás és átok is  egyben ez a képesség. Sok más módszer után kipróbálása után 2000-ben találkoztam a családállítás módszerével .  Az első pillanatban tudtam, hogy  megtaláltam az utam. Nagyon sok terapeutánál vettem részt családállításon,  azonban mindig azt tapasztaltam, látóként nekem mást és többet  is megmutat a mező, mint  amit a legtöbb tanult terapeuta észlel.
11 éven át  tanultam, tanulmányoztam a családállítás módszereit, elmélyültem a  pszihológiában, önismeretben. Tudatosan felépítettem a saját módszereimet,  aminek Tebiz Angel nevet adtam. 2011-ben kezdtem el csoportos és egyéni tréningeket tartani.
Az évek alatt a módszer és az energia  amivel dolgozok egyre  kifinomultabbá vált és mai is  folyamatosan változik  de mára már mondhatom,  hogy magabiztosan tudom használni az élet összes területén.
A családállítás során  a Trait mező segítségével dogozok.  A mező – az állításban részt vevők segítségével – képes feltárni jelenkori életben felgyülemlett traumákból származó problémák forrását; több szintre visszamenőleg felszínre hozni és feloldani az esetleges családi-generációs dinamika eleddig feltáratlan konfliktusait; illetve- a gyakorlat szerint- 8 hónapot előre képes megmutatni azok számára, akik erre befogadóak. Amiben segít:

  • az egyén spirituális-  és személyiség fejlődésében,
  • a blokkok feloldásában párkapcsolati, családi-, gyermek-nevelési gondok megoldásában
  • egészségügyi problémák, meddőség és egyéb betegségek, problémák kezelésében.
  • munkahelyi, társas, szociális kapcsolatok  problémáinak feltérképezésében feloldásában

A tréning által eddig fel nem tárt, rejtett egyéni képességek, személyiség jegyek, tulajdonságok is felszínre hozhatók egy magasabb, legtöbbek számára eddig ismeretlen, soha-nem tapasztalt dimenzió energiái által.
A Tebiz Angel családállítás olyan, mint  egy angyali érintés az életedben.