Üdvözlünk az oldalunkon. Ha folytatod a böngészést és használod ezt a weboldalt, az azt jelenti, hogy elfogadod a használati feltételeinket. Ennek jegyében az ÍziszJóga.com felhasználójaként egyetértesz a következő szabályokkal, és aláveted magad a felhasználói feltételeknek, amelyek titoktartási szabályzatunkkkal együtt meghatározzák a veled való kapcsolatunk részleteit ezen az oldalon. Ha e feltételek bármely részével nem értesz egyet, arra kérünk, ne használd a weboldalunkat.

A “weboldal”, a “minket” vagy a “mi” kifejezések a weboldal tulajdonosára utalnak. A “felhasználó” kifejezés az oldal látogatóit takarja az alábbiakban.

A weboldal üzemeltetője:

Ízisz Jóga Regionális Közhasznú Egyesület

A vállalkozás címe: 5600 Békéscsaba Bajza utca 15.

Ügyfélszolgálat: joga@iziszjoga.com

Telefon: +36 70 626 5707

Web: www.iziszjoga.com 

A weboldal használata az alábbi feltételek alapján történik:

 • A weboldal lapjainak tartalma kizárólag a felhasználó általános tájékoztatását és a használatot segíti. Értesítés nélkül megváltoztatható.
 • A felhasználó teljes mértékben saját felelősségére használja a weboldalon található információkat és anyagokat, amikért nem vállalunk felelősséget. A felhasználó saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bármely termék, szolgáltatás vagy információ, ami a weboldalon elérhető, megfelel a saját elvárásainak.
 • Ez a weboldal olyan anyagokat tartalmaz, amelyek sajátjaink vagy engedéllyel rendelkezünk azok használatához. Ez magában foglalja – de nem kizárólagosan – a tervezést, a kivitelezést, a kinézetet, a megjelenést és a grafikát. Ezek reprodukciója tilos, hacsak nem kifejezett engedéllyel történik.
 • A weboldal nem hiteles vagy rendeltetésszerű használata feljelentéshez és/vagy büntetőjogi felelősségre vonáshoz vezethet.
 • A weboldalon külső hivatkozások, más weboldalakra mutató linkek is előfordulhatnak. Ezek a linkek a felhasználók kényelmét szolgálják és további információt nyújtanak, ugyanakkor nem jelentik azt, hogy mi egyetértünk e hivatkozott weboldalak tartalmával. Nem vállalunk felelősséget azokat illetően.
 • A felhasználó beleegyezik, hogy nem tölt fel illegális tartalmakat weboldalunkra, és figyelmezteti a IziszJoga.com tulajdonosait, üzemeltetőit, ha észreveszi, hogy mások ezt teszik.

Számlázás és fizetés:

 1. Az IziszJoga.com oldalon az alábbi fizetési lehetőségek biztosítottak:
 • Bankkártyás fizetés a Barion.hu által biztosított felületen
 • Banki átutalás az üzemeltető cég (Ízisz Jóga Regionális Közhasznú Egyesület) bankszámláján keresztül
 1. A szolgáltatásokért fizetendő díjak összege a weboldalon az adott szolgáltatás megnevezésénél érhetők el. A megjelölt összegek tartalmazzák a mindenkor hatályos általános forgalmi adót is.
 2. Szolgáltató a díjfizetésről elektronikus számlát állít ki. Felhasználó a szolgáltatás megrendelésével papír alapú számla iránti igényéről kifejezetten lemond.
Cím:
5600 Békéscsaba, Bajza u. 15. Cím
Telefonszám:
+36. 70. 626. 5707
Email:
joga@iziszjoga.com