Forgách Ágnes vagyok, szakmámat illetően testnevelő és gyógytestnevelő tanár. 25 éve foglalkozom a test nevelésével, az egészséges életmóddal és a helyes táplálkozással.

Testnevelői pályám elején középiskolában tanítottam, de már több mint 23 éve általános iskolás korú alsó és felső tagozatos gyermekekkel próbálom megszerettetni a mozgást.

A jógával 48 évesen kerültem kapcsolatba. Már az első jóga órán átélt élményeim meghatározóak voltak, tudtam, hogy nem ez lesz az utolsó órám. Mind fizikális, mind mentális és érzelmi szempontból mély benyomást keltett bennem.

 A jóga ősi és egyetemes tudásrendszere mindenkihez szól, olyan tudás ez, mely segít az embereknek megtalálni a boldogságot.

Ha rendszeresen és kitartóan gyakorolja az ember, a jóga sok-sok megválaszolatlan kérdésre választ ad. Nem csak fizikai, de mentális és érzelmi szempontból is kedvező hatással van a gyakorlóra.

Rendszerességre, kitartásra, és önfegyelemre nevel, valamint elindít a szeretet, az elfogadás és a hit útján. Számomra ezek az alapelvek igen fontosak és mind testnevelői, mind jógaoktatói munkám során az a célom, hogy tanítványaimnak tovább adjam őket.