Zibet

A zene az életembe már egész kis koromban bekopogtatott. Akkor egy gitárral próbálkoztam, de el kellett 30 évnek telnie ahhoz, hogy megnyíljon a szívem a muzsika felé, mert zenélni csak így lehet, nyitott szívvel, teljes önátadással.

2011 óta rendszeresen jógázom az  Ízisz Jóga Stúdióban, ahol jógaoktatói tanfolyamot is végeztem Lenkefi Mónika vezetésével 2013-ban. A jóga gyakorlása és az oktatása által szerzett tapasztalásaimból, belső elmélyülésemből megnyíltam az addig még számomra ismeretlen világ felé…

Először 2012 -ben kezdtem hangtálak zengetésével foglalkozni és különleges hangzásokat létrehozni, megszólaltatni, majd rövid idő elteltével, ezt a belső, ösztönös tudást  kamatoztatva elsőként az Ízisz Jóga Stúdióban kezdtem el hangtál meditációkat tartani.

Azóta rendszeresen tartok barátaim és párom, Hajdu Réka közreműködésével  zenei meditációkat a világ hangszerein, nem csak a stúdióban, de különböző fesztiválokon, kultúrális és ezoterikus rendezvényeken is.

Az intuitív átéléssel történő zenéléssel az alábbi hangszereket szólaltatom meg a zenei meditációmon: spacedrum, sámándob, zenko, gong, hangtálak, didgeridoo, doromb.