A jógával 2004-ben, indiai utazásom során találkoztam először. Hazaérkezésem után otthonomban kezdtem el gyakorolni, illetve Budapesten főleg vinyasa stílusú jógával foglalkoztam. Később Békéscsabára költöztem, ahol 3 évig a Himalája Tradíció rendszerén alapuló integrál jóga órákat látogattam rendszeresen.

Az Ízisz Jóga Stúdióban 2013 kezdtem el gyakorolni és ugyanitt 2017-ben végeztem 300 órás vinyasa jóga oktatói tanfolyamot Lenkefi Mónika vezetésével. Mindig is feladatomnak éreztem másokat segíteni, hogy belső harmóniára, nyugalomra találjanak az életben. Azt az üzenetet próbálom átadni, hogy mindenben a jót lássák és bátran, tudatos döntéseket hozhassanak. A jóga ősi és időtlen rendszerében megtaláltam azokat az eszközöket, amelyekkel ezt a tudást közvetíthetem. Ezen évek alatt még tanulhattam Roman Kouzmenkotól Chi Flow jógát egy workshop keretében. 

Nagyon szeretem járni a világot és utazásaim során megfordultam minden kontinensen. Sok fajta emberrel találkoztam, ami toleranciára és alázatra tanított, illetve megtapasztalhattam a szabadságot, amelyet olyan sokan keresnek. Ekkor meg is fogalmazódott bennem, hogy a dharmám, illetve életem feladata, az emberek tanítása és gyógyítása. Pár éve elkezdtem gyógyítással is foglalkozni. Mindig érdeklődéssel merülök el a test, lélek és szellem kapcsolatának kérdéseiben, titkaiban.