Jacsek-Makra Viktória vagyok. 2012-ben szereztem meg gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) diplomámat. Azóta is minden nap örömmel tölt el, hogy ezt a pályát választottam, hiszen emberi életeken segíteni az egyik legszebb dolog a világon.

Éppen innen kiindulva az elmúlt pár évben egyre erősebben kezdett foglalkoztatni az a kérdés, hogy vajon az emberek testi panaszai mennyire mélyről eredhetnek? Egyáltalán, hogyan lehetne holisztikussá tenni egy ember teljes felépülését, ,,nem csak”  a testi panaszain enyhíteni, hanem valójában teljesen gyógyulttá tenni? Mindezt úgy, hogy ő maga tapasztalja meg a változása útját. Egy jó terapeuta maga járja végig az utat a biztos siker érdekében és jelen esetben a biztos siker az önvaló megtalálása, a test, a szellem és a lélek összehangolt működéseként.

2016-ban úgy éreztem rátaláltam a kérdéseim megválaszolásához vezető útra és ez az út a jóga. Azóta is lépkedek a jóga útján és ahogyan Lenkefi Mónika tanította és azóta is tanítja, nem csak az ászanák gyakorlásakor, hanem próbálom az életem összes területén gyakorolni a jógát.

2017-ben Lenkefi Mónikánál végeztem el a nemzetközi jógaoktatói képzést. Gyógytornász szakmámban is számos képzésen vettem részt (Mckenzie terápia A-B-C, Kinesio taping, Funkcionális tréning, Szegmentális stabilizációs tréning, Neurodinamika, Sport rehabilitáció).

Természetesen alig várom, hogy minél több újat tanuljak az ,,iskolapadban”, addig is alkalmazom a már megszerzett tudást és közben folyamatosan tanulok a mindennapjaimból is.