Kezdő tanfolyamok, gyakorló órák és online órák élőben

          

Rendszeresen induló kezdő jóga és meditációs tanfolyamok, ashtanga, kundalíni, csikung, prana flow, yoga  synergy és terápiás jógaórák a békéscsabai Ízisz Jóga Stúdióban képzett jógaoktatókkal. Mozogj, gyógyulj, változz velünk.

Stúdióink:

5600 Békéscsaba, Bajza u.15. 

 5700 Gyula, Hétvezér u. 5.  

 Órafoglaláshoz kérlek regisztrálj a lenti űrlapon keresztül, majd jelentkezz be és válaszd ki a neked megfelelő órát. A foglalás csak akkor sikeres, ha emailt is kaptál róla.

Bizonyos órákhoz  nem csak a teremben, hanem online is lehet csatlakozni! Kérem, hogy aki  online szeretne gyakorolni,  az válassza a Virtuális Stúdió helyszínű órákat foglaláskor.

Ha még nem vettél részt korábban online órán, kérlek olvasd el az alábbiakat figyelmesen.

A hét közben megtartott (K,Sz, Cs,) órákhoz való csatlakozás bérlet váltásával lehetséges. A bérletet itt tudod megvásárolni.

  1. Az órákra regisztrálni itt, az órarenden keresztül lehet – Órafoglalás az Online Jógaórákra MOST
  2. Az órákat Zoom-on keresztül tartjuk, élőben. Ehhez jó, ha rendelkezésre áll egy laptop hangszóróval, esetleg működő mikrofonnal, és kamerával. (Ez nem feltétlenül szükséges, inkább az a fontos, hogy engem hallj és láss) Lehet használni egy nagyobb képernyős telefont, vagy tabletet is, de a mobil készülékekre a Zoom applikációt le töltése szükséges.

A megfelelő verziót itt éred el – Zoom applikáció letöltése MOST

(Támogatott böngészők: Internet Explorer 10 , Microsoft Edge 38.14393. , Google Chrome 53.0. , Safari 10.0. Firefox 49.0.)

Aki nagyon ügyes, még a TV képernyőre is kitükrözheti a mobil telefon vagy PC képernyőjét.

Az órák  előtt emailben küldöm a Zoom linket azoknak, akik foglaltak az órára, ezért ekkor kimondottan érdemes figyelni az emaileket.

Kérlek csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz itt – Online Jógaórák Élőben Zárt Facebook Csoport

Kérdésed van? Írj nekünk a joga@iziszjoga.com címre vagy hívd a 06706265707-es telefonszámot.  Találkozunk az órákon.  Üdvözlettel, Lenkefi Mónika, stúdióvezető, Ízisz Jóga Stúdió.