Gyakorló óráinkhoz a termekben személyesen, valamint a virtuális terem helyszínnel,      azaz *-gal jelölt órákhoz otthonról, zoomon keresztül  is lehet csatlakozni.

Az órákon való részvételhez  a foglalás előtt ezen a linken vásárolhatsz bérletet.  Az órafoglaláshoz kérlek regisztrálj a lenti űrlapon keresztül. Bejelentkezés után válaszd ki a számodra megfelelő órát és időpontot. A foglalás csak akkor sikeres, ha emailt is kaptál róla.  Bővebb információ az órákról a regisztrációs link alatt található.  

       

2021. július 18-tól érvényes nyári órarendünk.

Mindenkit várunk  szeretettel online, offline egyaránt!!!

Aktuális órarend 

Termeink:

5600 Békéscsaba, Bajza u.15.

 5700 Gyula, Hétvezér u. 5.  

Bővebben az online órákról:

Ha még nem vettél részt korábban online órán, kérlek olvasd el az alábbiakat figyelmesen.

Az órákhoz való csatlakozás bérlet váltásával lehetséges. A bérletet itt tudod megvásárolni.

  1. Az órákra regisztrálni itt, az órarenden keresztül lehet – Órafoglalás az Online Jógaórákra MOST
  2. Az órákat Zoom-on keresztül tartjuk, élőben. Ehhez jó, ha rendelkezésre áll egy laptop hangszóróval, esetleg működő mikrofonnal, és kamerával. (Ez nem feltétlenül szükséges, inkább az a fontos, hogy engem hallj és láss) Lehet használni egy nagyobb képernyős telefont, vagy tabletet is, de a mobil készülékekre a Zoom applikációt le töltése szükséges.

A megfelelő verziót itt éred el – Zoom applikáció letöltése MOST

(Támogatott böngészők: Internet Explorer 10 , Microsoft Edge 38.14393. , Google Chrome 53.0. , Safari 10.0. Firefox 49.0.)

A mobil eszköz vagy PC képernyőjét  androidos TV képernyőre is tükrözhető.

Az órák  előtt emailben küldöm a Zoom linket azoknak, akik foglaltak az órára, ezért ekkor kimondottan érdemes figyelni az emaileket.

Kérlek csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz itt – Online Jógaórák Élőben Zárt Facebook Csoport

Kérdésed van? Írj nekünk a joga@iziszjoga.com címre vagy hívd a 06706265707-es telefonszámot.  Találkozunk az órákon.  Üdvözlettel, Lenkefi Mónika, stúdióvezető, Ízisz Jóga Stúdió.