Tebiz Angel önismereti tréning

Az Egyesült Államokban már jól bevált Trait Mező Módszer hasonló család konstellációs módszereket használ, mint a már nálunk is jól ismert Hellinger terápia. A Tebiz Angel tréning alapját a Hellinger és a Trait Field együtt adja, de még azon is jóval túlmutat Z. Nagy Zibet egyénileg kidolgozott módszerei és különösen kifinomult érzékelései, meglátásai által!

A mező – az állításban részt vevők segítségével – képes feltárni jelenkori életben felgyülemlett traumákból származó problémák forrását; több szintre visszamenőleg felszínre hozni és feloldani az esetleges családi-generációs dinamika eleddig feltáratlan konfliktusait; illetve- a gyakorlat szerint- 8 hónapot előre képes megmutatni azok számára, akik erre befogadóak.

Amiben segít:
• az egyén spirituális fejlődésében, a blokkok feloldásában,
• párkapcsolati, családi-, gyermek-nevelési gondok megoldásában
• egészségügyi problémák, meddőség és egyéb betegségek, problémák kezelésében.

A tréning által eddig fel nem tárt, rejtett egyéni képességek, személyiség jegyek, tulajdonságok is felszínre hozhatók egy magasabb, legtöbbek számára eddig ismeretlen, soha-nem tapasztalt dimenzó energiái által.

Egy BELSŐ UTAZÁSRA és FELTÖLTŐDÉSRE hívunk, ahol felsőbb, vezető éned vezet a problémáid megoldásában!

Önismereti tréninget minden hónap 3. hétvégéjén tartunk. Jelentkezni emailben, elefonon és a webes foglalási rendszeren keresztül lehet állításra, és  segítőnek is.