10. jóga hétvége az Ízisz Jóga Stúdióval – 2017. Május 26-29

Csatlakozz te is  a 10. közös jóga hétvégénkhez!  Várunk szeretettel minden  jógázni, tisztulni, feltöltődni kikapcsolódni vágyót  idén  is  a szokásos tavaszi elvonulásunkra.

A hely: Puchner birtok-Bikal

marokkoi-furdo-puchnerAz idén 20 éves bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korát idézi.

A szálloda valódi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.

 

 

Az ételek  egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez. Ötféle étkezési helyszín várja vendégeket.A   középkori élménybirtok egyedülálló mennyiségű és minőségű prograovaros-puchner_elmenybirtokmmal vár mindenkit.

 

A  lovagkori várbelső hangulatát idéző Sportközpont várja  az aktív pihenést kedvelőket: bowling pályákkal, fallabdával (squash), fitness teremmel, biliárddal, asztali focival és dartscal találhatók.

Elhelyezés: Vendégházakban, a Kastélyban és igény esetén az udvarházban 2 ágyas szobákban.

A jógatábor programja:  Jóga Kezdőknek és haladóknak Lenkefi Mónikával  (Ízisz Jóga Stúdió, E-RYT200, Ashtanga, Yoga Synergy, Vinyasa flow és Budokon és Callygraphy yoga oktató) és a 300 órás oktatóképzés végzős oktatóival.

dsc_0981_6X2 óra foglalkozás, reggeli és délutáni gyakorlás (12 óra): ászanák (pózok), pranayama (légzőgyakorlatok) tisztító és csakra gyakorlatsorok a fent említett stílusokból szemezgetve. Ezen kívül szabad programként választható: jóga nidra, nyers étel kóstoló, selyem mandala festés (anyag költség hozzájárulással), házi mozi-filmvetítés, hajnali kundalini meditáció ( Igény szerint a reggeli gyakorlások előtt).

Utazás: Egyénileg vagy az Ízisz Jóga Egyesület kisbuszával, (max. 4 fő) illetve 3-4 fős csoportokban autó és benzinköltség megosztással.

 

 

Ellátás: Félpanzió  svédasztalos reggeli és büfépuchner-kastelyszallo-lovagteremvacsora. A vacsorák ideje alatt 1,5 óra időtartamban korlátlan italfogyasztással (üdítő, ásványvíz, csapolt sör, ház bora). (vegetáriánus étkezésre lehetőség van).

Nem jógázó kísérők, családtagok, barátok, gyermekek jöhetnek, keressetek privátban az árral kapcsolatban. Egyéni elhelyezés, speciális étrend és egyéb igények esetén keressetek meg privátban.

Időpont: 2017. május 26-29 nap / 3 éjszaka. Indulás 26-án –kora reggel. Hazaérkezés 29-én késő délután/este.

Részvételi díj: 63 000 Ft vendégházban /67 000 Ft kastélyban/ 72 000 Ft  az udvarházban

fő / 3 éj / 

Az ár magában foglalja a szállást, a reggelit, vacsorát , és a jógaoktatás és a tábor külön programjainak a  díját is. Ezen kívül a szálloda biztosít a résztvevők számára: 1 nap ajándék élménybirtok belépőt, egy színházi előadást (Vermes Tímea és MÁZS fellépése) , a francia mintára épült élményfürdőben és a marokkói hangulatú fürdőben a medencék, a pezsgőfürdők, gőzfürdő, szauna és infra szauna használatát. A Palotában a wellness részleg szolgáltatásait (18 év felett). Kisállat-simogatást és istálló-látogatást.

 Az ár nem foglalja  magában: az útiköltséget,  a 300,-Ft/autó/éj parkolási költséget és a  400,-Ft/felnőtt/éj idegenforgalmi adót (18 éves kortól fizetendő).

Jelentkezési határidő és a részvételi díj befizetésének a határideje április 26.

Lemondási feltételek: A jóga hétvége előtti 30. és 16. nap közötti lemondás esetén a részvételi díj értékének 25%-a, a kezdés előtti 15. és 09. nap közötti lemondás esetén a 35%-a, az elvonulás előtti 8. napon belüli lemondás esetén a részvételi díj értékének 80%-a téríthető vissza. 3 napon belüli törlés esetén az befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.Megértéseteket előre is köszönjük.

Bővebb információ és jelentkezés Lenkefi Mónikánál:
Tel: +36.70.626.57.07 / joga(kukac)iziszjoga.com
Helyet biztosítani a fent megadott határidőig a teljes részvételi díj befizetése esetén tudunk.

A részvételi díj utalható az Ízisz Jóga Egyesület Számlájára:
11600006-00000000-42066787 ( ERSTE BANK), illetve a stúdióban készpénzben befizetni.

SZÉP kártyát elfogadunk!

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.