Út az Önvalóhoz a csakrákon át- jóga, aroma és színterápiával

A csakrák a kapcsolódási pontok a földi életünk és magasabb létdimenzióink között. Velünk együtt, a körülményeinktől függően szüntelen változásban, alakulásban vannak. A csakrák, mint egy térkép mutatják az utat az Önvalóhoz. A mélyebb önismeret, a lélek titkai megértésének egyik elengedhetetlen eszköze a csakrák ismerete.

Ez a tudatosság azután begyűrűzik a mindennapokba, és a jóga gyakorlás innentől kezdve, már nem csak a jóga szőnyegen történik, hanem egyéni dharmává, életcéllá válik. A kibillent egyensúlyi állapotok könnyen felismerhetővé és orvosolhatóvá válnak. A változás, az átalakulás a fejlődés innentől kezdve elkerülhetetlen.
Ha készen állsz az átalakulásra, tarts velünk.

7+1 Csakra, összesen 8 alkalom ( 8. alkalom integrálás)
Az órákon több szinten dolgozunk: mozgás, légzés, vizualizáció, meditáció, mantra, mudra, ásvány-, szín, hang- és aromaterápia mind segítségünkre lesznek az egyes csakra területek stimulálásában és tisztításában. Az aromaterápiához a legtisztább, Doterra esszenciák állnak rendelkezésünkre.

A helyek limitáltak!
Olyanok jelentkezését várom, akik készen állnak elköteleződni mind a 8 alkalmon való részvétel mellett és egy még kicsit azon kívül is😊
Időpontok: minden alkalom: 19.00 – 21.00
szeptember 2, 9,16, 30
október 7, 14, 28
november 4

Minimum 12, maximum létszám 20 fő.
A tanfolyam részvételi díja: 24 000 Ft
Telefon:
+36706265707
Email:
joga@iziszjoga.com

Csak annak a jelentkezését tudom véglegesnek tekinteni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken, illetve a tanfolyam a tanfolyam díját az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalja vagy a stúdióban személyesen befizeti legkésőbb 2019. augusztus 15 -ig. Utaláskor számlázási címet vagy lakcímet kérnék szépen a közleménybe írni.

Az egyesület bankszámlaszám: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

Köszönettel, Lenkefi Mónika

P.S. Minden információ megosztást előre is köszönök:-)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.