Februári Hírlevél

A tartalomból:

• Legfrissebb Stúdió hírek
• Órarend, akciók
• Kérdőív
• Szösszenetek ( rövid filozófiai elmélkedés)

—————————————————————————————————————————————-

  • Legfrisseb hírek a készülő stúdiónkról

Mint azt jó néhányan már tudjátok, az Andrássy úti Formateremben kialakítandó stúdiónk terve meghíúsult, így a januárt új hely keresésével töltöttük.Örömmel jelenthetjük be, hogy a sok utánajárás és tárgyalás nem volt hiábavaló. A végleges stúdiónk a Bajza u. 15-ben lesz.

A felújítási és átalakítási munkák már a héten megkezdődnek. A tervek szerint legkésőbb március közepére elkészül az új terem. Addig is kérjük türelmeteket és kitartásotokat és köszönjük a támogatást.

A projekt mozzanatairól , előrelépéseiről folyamatosan tájékoztatunk benneteket. Reméljük ti is olyan izgalommal várjátok a végkifejletet, mint mi….
—————————————————————————————————————————————–

  • Órarend, akciók

A stúdió megnyitásáig a Formateremben továbbra is megtartjuk a heti 4 órát:

Csütörtökönként reggel 7-től és este 19.00 órától
Szombatonként 15.45-től
Vasárnap 15 órától

Február folyamán továbbra is 500 forintos bevezető áron lehet az órákon részt venni.
Ha hozol magaddal egy barátot, ingyenes a belépés.

—————————————————————————————————————————————-

  • Kérdőív

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét , aki kitöltötte a weblapon az igény felmérésre-, és visszajelzésre szolgáló kérdővíünket. Nagyon sok hasznos információ gyűlt már össze, ami segítségünkre lesz az új órarend összeállításában. Nagy örömünkre szolgált, hogy szinte mindenkitől sok biztatást és pozitív visszajelzést kaptunk. Ez új lendületet ad munkánkhoz a stúdió elkészültéig.

Továbbra is várjuk a visszajelzést azoktól , akiknek még nem állt módjukban válaszolni „kérdés özönünkre”. Csupán 5-10 percet vesz igénybe végigszaladni a kérdéseken, s fáradtságotok nem marad jutalom nélkül: ajándék belépő kupon jár minden segítőnek, amit az új hely elkészültével lehet majd felhasználni.

Ha szeretnél egy ingyen belépőt tehát, itt válaszolhatsz a kérdéseinkre.

—————————————————————————————————————————————

  • Szösszenetek

Számtalan, egyszerűnek kikiáltott, „csináld magad útmutató” létezik napjainkban, mely azonnali megoldást ígér egészségügyi, magánéleti problémáinkra.
Ezzel szemben a Jóga ősi tudománya sem az egyszerűség, sem a gyorsaság, sem a könnyedség látszatát nem akarja kelteni egy pillanatra sem.

Figyelembe véve meglehetősen kaotikus, komplex emberi mivoltunkat és kihívásokkal teli mindennapi életünket ígéri, hogy állhatatos, őszinte, tudatos gyakorlással bárki megtalálhatja a lelki békéjét és boldogságát.

Mindegy, hogy ki vagy, vagy kinek gondolod magad. Nem számít, hogy mi történt veled a múltban, vagy épp hol állsz a jelenben. Bárki, akinek szándékában áll korlátok közé szorító, negatív gondolataitól és szokásaitól megszabadulni megtalálhatja a kiutat a jóga segítségével.

Tekintet nélkül arra, hogy kezdő vagy tapasztalt jógi vagy, a jógázás kezdetének pillanatában magad is rájöhetsz, hogy valójában maga a Gyakorlás a jutalom.

A nyugalom és a béke érzete szinte azonnali , amint a szőnyegre lépsz és figyelmedet magadra és a gyakorlásra összpontosítod. Ennek a tudatállapot változásnak egyenes következménye, hogy könnyedébben veszed a mindennapi akadályokat, és könnyebben alkalmazkodsz a változásokhoz.
Feltöltődsz életenergiával, és tisztánlátással, mely jó hatással van kapcsolataidra otthon, a munkahelyeden és a körülvevő világban.

Nincs más teendőd tehát, csak gyakorolj és gyakorolj, a többi majd jön magától!!!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.