A 15 perces videón Simon a Yoga Synergy teljes gerinc-bemelegítő gyakorlat sorát mutatja be. Ezt a gyakorlatsort kezdők és középhaladók is teljes biztonsággal végezhetik.

Simon a következő néhány videón lépésről -lépésre, részekre bontva mutatja be a mozdulatsort és közben részletesen elmagyarázza azok anatómiai (fizikai) és fiziológiai (energetikai) hatását.

Ha a gyakorlatok alkalmazott anatómiai és fiziológiai hatását megértjük, könnyebben ki tudjuk használni azok testünkre gyakorolt, jótékony fizikai hatását. E néhány mozdulat egymás-utánisága befolyásolja a testi erőnket, a hajlékonyságunkat, a keringésünket, az energiaáramlást a testünben. Kihat az idegrendszerünkre, a belső szerveinkre és mozgósítja testünk természetes gyógyító erőit is.

Ez a videó a bevezetője annak az online videó sorozatnak, amely megtalálható a weben: RMIT University és Yoga Synergy oldalon és annak az élő előadás soroztanak is, amelyet a Yoga Synergy iskola vezetője és alapítója, Simon Borg-Olivier tart világszerte. A filmet David Samulenok az Royal Melbourne Institute of Technology ( RMIT) Egyetem Alkalmazott Keleti Anatómia kurzusán készítette.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *