Újra Kundalini workshop a stúdióban két kiváló vendégoktatóval Amerikából!

 

TONIZÁLD, HOZD EGYENSÚLYBA A CSAKRÁKAT ÉS A MIRIGYRENDSZERT!

Kundalini Jóga Workshop Bir Akal Kaur-ral (Tengerdy Ágnes) és Harijot Singh Khalsá-val az Ízisz Jóga Stúdióban

Yogi Bhajan (Siri Singh Sahib) ösztönzésére Dr. Harijot Singh Khalsa, a természetgyógyászat úttörője megalkotta a Yogi Elixirt . A “Lélek Afrodiziákuma”-ként emlegetik az Egyesült Államokban. Belső elválasztású mirigyeink felelnek fiatalságunkért, boldogságunkért, egészségünkért. Az Elixir pedig a 12  mirigyünk harmóniájának védőangyala. A hét fő energia központunk (Csakrák) közötti energia áramlás szoros kapcsolatban áll az endokrin rendszer mirigyeinek fizikai állapotával. Energetikai és fizikai aspektusunk egyensúlyba hozatala a kulcs a  teljesség megéléséhez.

A mindennapjainkba illesztett jóga és légzőgyakorlatok (pranayama) mellett a 29 gyógynövény elegyéből összeállított Yogi Elixir segít a teljes összhang létrehozására és megtartásában. Minden nap ragyognia kell a mirigyeknek, folyamatos karbantartást igényelnek. A hormon- és hőháztartásunk, öregedési folyamatok és még többszáz funkció függ akadálytalan működésükön.

Harijot Singh Khalsa évek óta asszisztense Dr. Harijotnak. A workshop alkalmával megosztja a Yogi Elixir jótékony hatásairól és létrejöttéről szóló érdekes történeteit. Ezen kívül számíts egy, a csakra és endokrinrendszerre kidolgozott gyakorlatsorra (Kriya, amit magaddal vihetsz), Légző- és Meditációs gyakorlatokra, valamint Mantrázásra.  Röviden kitérünk az Aurára, ami a nyolcadik csakránk.

                                                   

Helyszín:  Ízisz Jóga Stúdió, Bajza u. 15.   

Időpont:   2012. November 8. 18.00-21.00           

Részvételi díj: 6000 Ft    

Az oktatókról bővebben:  

 HARIJOT SINGH KHALSA Új Mexikóbol (USA), a Guru Ram Das Ashramból

Kundalini Jógatanár, a Sikhnet Gyermek Oktatási Részlegének igazgatója velünk lesz a Yogin Novemberi Elvonulásán. Elhozza tudasát, informáciot, történeteit Yogi Bhajanról és a Gurukról.

Harijot Singh (Az Isteni, Teremtő Fény) nevet Yogi Bhajantól kapta születésekor. Albuquerque-ben (Usa) látta meg a napvilágot egypetéjű iker bátyjával együtt. Mindkét szülő amerikai és a híres Kundalini Yoga mester, Siri Singh Sahib (Yogi Bhajan) tanítványaként vették fel a Szikh vallást. Fiaik egyenesen a Dharmába születtek. Szikh tradíciókat őrizve nevelkedtek, korai éveiktől a Gurudvarában (Szikh templom) tanulmányozták a Guruk életét. Énekelték a mantrákat és hajnalanta gyakorolták a Kundalini Jógát, Meditációt, valamint a Martial Arts egyik fajtájat, a Gatkát.

Öt éven át járt Amritsárban (India) a Miri Piri Akadémiára, melyet Yogi Ji alapított. Ebben a környezetben, sok hasonló amerikai és indiai Szikh gyermekkel együtt tanulta a Gurbani kiejtését, Kirtánt, történelmet, vallás eredetet és a Kundalini Jóga csínját-bínját.

Harijot elmondása szerint 17 éves korában érte élete élménye, amikor a többi gyerek hazament az ünnepekre, ő pedig Amritsárban maradt és a “Golden Temple”-ben, azaz az Aranytemplomban (Harimander Singh) vállalt szolgálatot. Forró nyár volt és ő mélyen elmerült az indiai kultúra, a nyelv tanulmányozásáaban, illetve amikor csak lehetett az Aranytemplomban meditált, ült az intenziv vibrációban.

Indiaban szerezte meg tinédzser éveiben a Kundalini Jógatanári bizonyitványát.

Az utóbbi néhány évben egy ‘Shen Mester’ asszisztenseként dolgozott, aki Yogi Bhajan indíttatására kidolgozta a ma már elérhető Yogi Elixirt, férfiak és nők számára külön. A lélek afrodiziákumjaként emlegetik a 29 gyógynövényből álló terméket, mely engedélyezett, bevált és számtalan ember mirigyrendszerét hozta rendbe az Egyesült Államokban. Fizikai és emocionális támogatást biztosít a használóknak. Harijot elhatározta, hogy bemutatja a csodálatos gyógyírt az emberiség minél szélesebb körében, hisz a napjainkban mérhető stressz erősen támadja a benső elválasztású mirigyrendszert, amely számos megbetegedéshez vezet. A Yogi Elixir egy olyan szérum, amely a jóga gyakorlással  együtt alkalmazva 2-3 hónap alatt helyreállítja a szervezet öngyógyító/regeneráló folyamatait, de nem egy esetben azonnali jótékony hatásról számoltak be akik kipróbálták.. Harijot elhozza hozzánk, Magyarországra a Yogi Elixirt és az ehhez kapcsolódó tudnivalókat, tanításokat csakúgy, mint a Yogi Bhajanról szóló történeteit.

“ Bármit is teszek az életben, úgy tűnik nem tudom elkerülni a Guru áldását. Ha egy kis fényt vihetek az emberek mindennapjaiba, már teljesítem a nevem jelentését, életem célját. Szívesen megosztok mindent, amit ismerek. “  /Harijot Singh Khalsa/

 

  BIR AKAL KAUR (Tengerdy Ágnes):

Az Egyesült Államokban oktat jógát. Évek óta szervez Magyarországon elvonulásokat YOGIN név alatt.  Yin, Vinyasa Flow, Kundalini, Hatha és Chakra terápia az erősségei. Mestereinek tekinti a Kundalini East Centert, a Jivamukti alapítóit, tanult többek között Seane Corn, Rodney Yee, Shiva Rea, Rod Striker, Cameron Shayne, Duncan Wong, Dharma Mittra, Gurumukh, David és Doug Svenson, Bo Forbes, Schuyler Grant, Raji, Siri Sat Kaur, Vinnie Marino mesterektől.

    

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.