Felfelé néző kutya póz

Kezdő II. Intenzív jóga tanfolyam

Május 28-án folytatjuk az áprilisi intenzív hétvégi tanfolyamot, de olyanok is jelentkezhetnek, akik már vagy elvégeztek nálunk egy teljesen kezdő tanfolyamot, és szeretnék elmélyíteni az eddigi tudásukat illetve rendelkeznek némi előzetes tapasztalattal a légzést, az alap gerincmozdulatokat és ászanákat, pózokat illetően.
 
Tehát olyanok jelentkezését várjuk, akik már egy keveset jógáztak, némi alaptudással rendelkeznek, de ezt egy magasabb szintre szeretnék emelni, elmélyíteni az eddigi ismereteiket, gyakorolni a már elsajátított ászanákat és tovább bővíteni az eddigi repertoárt. Illetve olyanokét, akik kedvelik a kihívásokat és a dinamikus, lendületes mozgásformákat, nyitottak az újra.
 
A tanfolyam 5 X 150 perces heti 1 alkalom 3 egymást követő szombaton és 2 vasárnap / a ballagások miatt/, reggel 9 órától. ( május 28, június 4,11, 19, 26)
 
A tanfolyamon résztvevők a hatha jóga alap ászanáinak gyakorlásában mélyülhetnek el. Az órák egymásra épülnek, fokozatosan növeljük a terhelést, javítjuk résztvevők állóképességét, tüdőkapacitását, rugalmasságát, egyensúly-érzékét és harmóniát megnyugvást, kikapcsolódást hozunk a mindennapokba.
 
Nagy hangsúlyt fektetünk a helyes légzésre, a technikai kivitelezésre, a helyes testtartásra, a gerinc karbantartására és gyógyítására. A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnal életminőség javulást eredményezhetnek.
 
Tovább bővítjük a hatha jóga filozófiájának alapismereteit. Betekintést adunk a védikus anatómia, finom energetika alapjaiba is. A résztvevők bevezetőt kapnak a csakrák világába, azok működésébe. Szó lesz a csakrák fizikális és testre , a finomtestre gyakorolt hatásáról és az ászanákkal való kapcsolatáról.
 
Akit érdekel, szeretne jönni, kérem jelezze minél hamarabb.
 
A tanfolyami bérlet kizárólag a tanfolyami órákra érvényes a tanfolyam idejére, az alkalmak hiányzás esetén is levonásra kerülnek a bérletből.
 
A tanfolyami bérletek a többi gyakorló órákra nem érvényesek.
 
Maximum létszám 16 fő.
A Tanfolyam részvételi díja: 12000 Ft
Telefon:
+36706265707
Email:
joga@iziszjoga.com
 
Csak annak a jelentkezését tudom véglegesnek tekinteni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken, illetve a tanfolyam a tanfolyam díját az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalja vagy a stúdióban személyesen befizeti legkésőbb május 20-ig.
 
Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.