Helyfoglalás az április18-i és 20-i Kundalini workshopokra most!

A SIKERES EMBER TITKA – KUNDALINI JÓGA WORKSHOP

Bir Akal Kaur-ral és Harjot Singh Khalsaval

VÁLJ HARCOSSÁ ! NYERD MEG A HÁBORÚT ! VEGYÉL RÉSZT AZ ÉLETEDBEN, ISMERD FEL FELELŐSSÉGED !

Néhányan sikeresek az életben, mások nem annyira… Mi a titok ? Hol rontjuk el ?

Arra vagyunk teremtve, hogy boldogok legyünk. Velünk született emberi jogunk, de elveszünk az elme locsogásában és az őseinktől átvett hiedelmekben. Hamis, megtévesztő programokat futtatunk. Karakterünk, önismeretünk és önértékelésünk nincs.

“ A sikernek sok aspektusa van. Mindegyikben külön-külön sikeresnek kell legyél, ahhoz, hogy sikeres emberré válj. “ Yogi Bhajan

16 különböző területet kell menedzselnünk az életünkben. Vannak iratlan szabályok, amikre már nem emlékszünk. Mindennek meghatározott ritmusa van az életünkben: ahogyan beszélünk… ahogyan járunk… ahogyan figyelünk, hallgatunk… vagy ahogyan nem. Mindennek a kulcsa a viselkedésed és az önbizalmad. Tarts velünk, hogy megértsd mit és hogyan kell tenned, min kell változtatnod. A Kundalini Jóga technologiáján keresztül teljes, egeszséges és boldog életet élhetünk.

Amiből áll a Workshop: Hasznos elméleti rész, hozz jegyzetfüzetet. Légzőgyakorlatok (Pranayama), erőteljes, mozgalmas Kundalini Jóga, előképzettség nem szükséges, csak bátorság és változni akarás! Meditációs gyakorlat, melyet vihetsz magaddal az önbizalom és karakter építésére. Mantrázás és legfőképp egy fantasztikus spirituális együttlét, ahol tudatosítjuk, hogy az együtt gyakorlás elősegíti egyéni fejlődésünket és erősíti környezetünk auráját.

 

Időpont: 2013. április  18. 18.00-21.00

Helyszín: Ízisz Jóga Stúdió

Részvételi díj : 6000 Ft

Mindkét workshop részvételi díja: 11000 Ft

Helyet biztosítani foglalással és  50% előleg befizetésével tudunk.

Az előleget lehet készpénzben személyesen, illetve utalással fizetni

az Ízisz Jóga Egyesület számlájára: 11600006-00000000-42066787

Bővebb info :+36.70.626.5707     /   joga( kukac)iziszjoga.com

 

—————————————————————————————————————————————————————

YIN/YANG – MASCULIN/FEMININ – NAP/HOLD – FÉRFI/NŐ

KUNDALINI JÓGA A KIEGYENSÚLYOZOTT KAPCSOLATOKÉRT

Workshop Bir Akal Kaur-ral és Harijot Singh Khalsa-val

Egy házasság a Jóga legmagasabb foka. Egy kapcsolat a párbeszéd folyamatos áramlása és a két polaritás egyensúlyban tartása.

VAJON MI LEHET EZ AZ ERŐTELJES VONZÁS A KÉT NEM KÖZÖTT ???

“A leghatalmasabb ismeretlen erő az emberben csupán egyfajta kapcsolatban értelmezhető – nő és férfi között.” Yogi Bhajan

Még ha nem is élsz jelenleg párkapcsolatban, de készülsz lelkiekben kialakitani egyet… Ha van társad, de úgy érzed lehetne csiszolni a dolgok menetén, a polaritások értelmezésén, egymáshoz való viszonyulásotokon.

Fedezzük fel, vegyük át együtt, az ősi technologiákat egészségesebb, teljesebben megélt kommunikáció, együttélés, kapcsolatok érdekében. Ismerd meg önmagadban mindkét pólust, a mindannyiunkban folyamatosan létező polaritást. Először magunkban kell rendbe tenni a bal és jobb oldalt, hogy az élet többi területén is harmóniában működjön együtt férfi és nő.

Számits elméletre, kundalini jóga gyakorlatokra, Vénusz gyógyító kriyakra, pranayamara, meditációra és mantrákra. 180 perc alatt megváltozik az életed, nem leszel ugyanaz az ember, de az egyensúlyt utána Neked kell fenntartanod. A mantrák, a meditacio és jóga gyakorlatsor hat a pszichére, tisztítja a tudatalattit és méregteleníti a testet.

Időpont: 2013. április  20.  10.00-13.00

Helyszín: Ízisz Jóga Stúdió

Részvételi díj : 6000 Ft

Mindkét workshop kedvezményesen. 11000 Ft

Helyet biztosítani foglalással és előleg befizetésével tudunk.

Bővebb info :+36.70.626.5707       /  joga( kukac)iziszjoga.com

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.