Kundalini Workshop Bir Akal Kaur-ral!

Szabadulj  meg a depressziótól, rossz szokásaidtól, nehéz, régi beidegződésektől, amelyek visszahúznak a  könnyed, boldog mindennapoktól. Változz, hogy változó világunkkal együtt lüktess!

Speciális jóga gyakorlatsor és meditáció segítségével egyensúlyt teremthetünk nem csupán az agyféltekék és a szimpatikus, paraszimpatikus idegrendszer között, hanem Ég és Föld, lent és fent között. Dualista világunkban is lehet boldogulni, ha megtaláljuk a KÖZEPÉT. Centralizálunk, erősítünk, Manipura csakrán dolgozunk. Mantrák és mudrák lesznek segítségünkre. Egészségvédő és megőrző tippek, néhány idegrendszert erősítő recept is elhangzik.

“Az ellentétek egyáltalán nincsenek hatással a Jógira. Nem veszi jó, sem rossz néven őket.” Yogi Bhajan

JÚNIUS 13. SZERDA 18-21 óráig, Részvételi díj: 4500 Ft, Szervező/kontakt: Ízisz Jóga Stúdió, Lenkefi Mónika +36706265707

Bir Akal Kaur (Tengerdy Ágnes), az Egyesült Államokban oktat jógát. Évek óta szervez Magyarországon elvonulásokat YOGIN név alatt.  Yin, Vinyasa Flow, Kundalini, Hatha és Chakra terápia az erősségei. Mestereinek tekinti a Kundalini East Centert, a Jivamukti alapítóit, tanult többek között Seane Corn, Rodney Yee, Shiva Rea, Rod Striker, Cameron Shayne, Duncan Wong, Dharma Mittra, Gurumukh, David és Doug Svenson, Bo Forbes, Schuyler Grant, Raji, Siri Sat Kaur, Vinnie Marino mesterektől.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *