Master Yang és Simon Budapesten júniusban

Két nagymester, Simon Borg-Olivier és Master Yang együtt, egy workshop keretében Budapesten az Ízisz Jóga Stúdió szervezésében. Ezt a ritka alkalmat ne hagyjátok ki!
 
Two world-renowned master in one workshop for the first time in Budapest! A rare opportunity no to be missed!
 
For the English version please scroll down!
 
Az energetikai csatornák megnyitása a csakrákhoz
 
A foglalkozások témája a csakrák aktiválása fizikai és energetikai módszerekkel, a test belső energia-készleteinek áramoltatása és akkumulálása a mozgáson, a testtartásokon és a légzésen keresztül.
 
Master Yang és Simon részletes útmutatót adnak néhány- ősi Indiai és Taoista Mesterek által kifejlesztett- fizikális és energetikai gyakorlathoz.
 
Megmutatják, hogyan növelhető a test energiaszintje a testtartások, a mozgás, a légzés és a tudati kontrollja által úgy, hogy fokozatosan, a test minden egyes fő csakra területe hozzáférhetővé váljon. Ezután megtanítanak arra, hogyan alkalmazható ez a tudás a mindennapi ászana és légzéskontroll gyakorlása során.
 
Az ilyenfajta gyakorlás nem csak növeli a fizikai erőnlétet, de könnyeddé, stresszmentessé tesz és a „leföldeltség” érzetét adja. Erősíti az immunrendszert azáltal, hogy a megfelelő információkat továbbítja a testnek, amit a kínai Taoista rendszerben úgy hívnak „a Földi és az Égi energiák belső egyesítése” (Tian Ren He Yi), és amit az Indiai Jóga a „csakrák integrálásának” nevez.
 
A workshop segít:
• az energiaszint növelésében
• elősegíti a test szervrendszereinek hatékonyabb működését
• csökkenti az esetleges fájdalmakat
• javítja az anagycsere folyamatokat
• enyhíti a fizikális stressztüneteket
• fejleszti a test hajlékonyságát, állóképességét, erejét, egyensúlyát
 
A foglalkozások progresszíven egymásra épülnek, így érdemes mind a 6 foglalkozáson rész venni.
 
Időpont:
 
Június 5-7 mindhárom napon: ( 6X3 óra )
8.30-11.30 Simon Borg-Olivier -csakra aktiválás a fizikális testen keresztül
11.30-12.30 ebédszünet (ebédet ajánlott hozni, bár van a közelben egy házi -jellegű kifőzde)
12.30- 15.30 Master Zhen Hua Yang- csakra aktiválás energetikai munkával
 
Mind a 6 órán való részvétel kedvezményes díja 80.000 1 háromórás alkalom részvételi díja 15000 Ft
 
Ennek megfelelően:
 
2 óra 30 000 HUF
3 óra 45 000 HUF
4 óra 60 000 HUF
5 óra. 75000 HUF
 
mind a 6 óra 80 000 HUF
 
Bővebb információ és jelentkezés Lenkefi Mónikánál:
Tel: +36.70.626.57.07 / joga(kukac)iziszjoga.com
 
A regisztráláshoz email cím és telefonszám szükséges.
A regisztrálást érvényesíteni csak a részvételi díj átutalásának vagy
a számlára befizetésének igazolásával tudjuk.
Utaláskor, befizetéskor kérnénk szépen a közleménybe számlázási címet írni! Előre is köszönjük.
 
A részvételi díj utalható az Ízisz Jóga Egyesület Számlájára: (Békéscsaba Bajza u. 15.) :
 
11600006-00000000-42066787 ( ERSTE BANK)
 
Helyszín:
 
(A helyszín változtataás jogát a létszámtól függően fenntartjuk!)
 
1033. Budapest, Szentendrei út 95.
(8-as épület 2. emelet, PP Center 60)
Hétköznap 8-18-ig bármelyik bejáratból megközelíthető.
 
Autóval:
 
Szentendrei út 95. (2. kapu)
Reményi Ede utca 3. (4. kapu)
Parkolás utcán ingyenes, telephelyen 2 óra ingyenes (2 óra után 250 Ft/óra)
 
Tömegközlekedéssel:
 
Batthyány tértől a H5-ös hévvel a Kaszásdűlő megállónál kell leszálni , az aluljáron a túloldalra át lehet jönni.
Buszok: Árpádhídtól 34-es, 106-os, 134-es buszokkal a Kaszásdűlő megállónál kell leszállni.
 
——————————————————————————-
Master Yangról bővebben:
 
Master Yang több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a Quigong, a Taoista gyógyítórendszerek és különböző harcművészetek (közöttük a saját családja által 400 éve alapított Yang Mian rendszer) terén, amely az alapját képezi az általa kidolgozott Callygraphy Health módszernek. Master Yang tanításának és módszereinek gyökere a családjára vezethető vissza, akik a Kínai császár testőreiként szolgáltak évszázadokon keresztül. Szintén nagy hatással voltak rá a Taoista Wudang és a Buddhista Shaolin Templomok mesterei, akiktől közvetlenül tanult.
 
Sydneybe a 90-es években költözött, ahol elkezdte átadni tudását, és rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, különösen miután
élsportólókat nagy sikerrel készített fel világversenyekre és Olimpiákra.
 
2000 körül az érdeklődése a harcművészeteken túl a jóga és a gyógyítás felé fordult, illetve a harcművészeti tudás és a jóga ősi módszerének lehetséges ötvözésére.
 
2008-ban kereste fel Simon-Borg Oliviert, hogy megismerkedjen a modernkori jógával és ekkor kezdte el kidolgozni a Callygraphy
gyógyítási rendszert.
 
A két nagymester azóta is kölcsönösen komoly hatást gyakorol egymásra tanítási módszereit és stílusát illetően. Mély barátság, kölcsönös tisztelet fűzi őket egymáshoz. Mindkettőjük stílusa, tudása kivételes és a maga nemében egyedülálló.
 
———————————————————————————-
 
A Callygraphy Health rendszer:
 
A Master Zhen Hua Yang által kidolgozott energetikai-gyógyítási módszer három alap-pillére a mentális-információs, a vérkeringési
és az emésztési rendszer ötvözése.
 
Ezen rendszerek szerepe elsődleges az egészség és a hosszú élet szempontjából. A kínai kalligrafikus írás folyamatosságán, töretlenségén nyugvó, a jóga ászanák, a tai chi és quigong elemek ötvözetéből összeállított 3 dimenziós mozdulatsorok harmóniát és szépséget sugároznak, feltöltenek energiával és rendkívül hatékonyan segítik elő a test öngyógyítási folyamatait. A lágynak tűnő mozdulatok mögött elképesztő erő és energia rejlik.
 
A Callygraphy jóga nem csak az emésztési, keringési, ízületi és a gerinc problémákra van jó hatással, de a Parkinson kór, az Alzheimer és rákos betegségek tüneteit is enyhíti.
 
Rendszeres gyakorlással az energiaszint megnő, a szemek és a bőr ragyogóvá válnak, az öregedési folyamatok lassulnak, a belső béke és boldogság érzete állandósul.
 
A lágynak tűnő mozdulatok mögött elképesztő erő rejlik.
—————————————————————————
Simon Borg-Olivier-ről és a Yoga Synergyről
 
Simon Borg-Olivier, mesterfokozaton végzett fizioterapeuta, több, mint 50 éves jóga tapasztalattal a háta mögött, 30 éve oktat világszerte.
 
Simon tradicionális hatha jóga ősi tudástárából merítve tanít élvezetes, biztonságos, intelligens, gyakran humoros módszerekkel. Rendkívül mélyreható alkalmazott-gyakorlati anatómiai-fiziológiai terápiás módszerei méltán tették népszerűvé szerte a világban az elmúlt évek során.
 
Simon gyakorlása, mely lágy, táncszerű, körkörös, meditatív, szépséget és eleganciát sugárzó mozdulatokból áll, rendkívül biztonságos és hatékony módja a test belső energiaháztartásának, a szervrendszerek egészségének és keringési hatékonyságának növelésére, egyúttal az erő, hajlékonyság, mozgékonyság, állóképesség, erőnlét fejlesztésére túlzásba vitt erőlködés, erőfeszítés, túlnyújtás és hiperventiláció nélkül.
 
Fejleszti a fizikális test, a légzés, mozgás hármas egységének kifinomult, tudatos összehangolását.
 
Simon egyedülálló, mégis közérthető tanítási módszerei gyakorta alapjaiban rengetik meg a modernkori jógavilágban elterjedt
szokásrendszereket, tévhiteket és demisztifikálják a jóga ősi tanításait.
 
A workshop minden szinten transzformatív erejű mind jógaoktatók, mind jóga gyakorlók, de tánccal, mozgásterápiával foglalkozók számára is.
 
A 3 órás során Simon részletes magyarázatokkal szolgál mind a statikus ászanák, mind a mozdulatsorok, átmenetek, a bandhák, a mudrák és a légzés kivitelelezését illetően, majd az előkészítést egy folyamatos, vizuálisan instrukált, zenére végzett folyamatos közös gyakorlással zárja.
 
Simon Borg-Olivier a Royal Melbourne Institute of Technology Egyetem előadója, Sydney egyik legnevesebb, legrégebbi jóga iskolájának, a Yoga Synergynek (ashtanga alapú dinamikus vinyasa jóga) társalapítója és vezetője, az Alkalmazott Jóga Anatómia és Fiziológia (Applied Anatomy and Physiology of Yoga) könyv és számos más könyv társszerzője és konzultánsa (Pl. a magyarul is megjelent Jógabibliáé).
 
Tanításaiban az ősi jóga filozófia bölcsessége és a modern orvostudomány tudástára alkot egyedülálló egységet. Mesterei között olyan nagy nevek szerepelnek, mint Sri B.K.S Iyengar, Sri K. Pattabhi Jois és Sri T.V.K. Desikachar, Nathanega Zhander (Remete Sándor) és Zhen Hua Yang Mester.
 
 
—————————————————————————————-
Opening the Channels to the Chakras
 
Join Master Yang Zhen Hua, and physiotherapist-yoga teacher Simon Borg-Olivier. In this retreat, which is suitable for people experienced in the energetic practices of posture movement and breathing, Yang and Simon will teach step by step both physical and energetic practices developed by ancient Taoist and Indian masters over many thousands of years.
 
In this retreat, you will be shown how to build up your internal energy by using posture, movement, breathing and mental control to progressively access each of the main chakra regions. You will then be shown how to bring this internal energy into your personal practice of posture, movement and breathing. This will not only give you strength but it will also make you very grounded, light and stress-free. This method will also help you to develop a much stronger immune system by giving your body the right information to bring what is in Chinese Taoist terms known to be the ‘unification of the energy from the earth and the energy from the sky inside you (Tian Ren He Yi), and what in Indian Yoga terms is referred to as the ‘Integration of the Chakras’.
This workshop will help you:
Increase energy levels
Improve organ function
Reduce pain
Improve digestion
Release physical stress
Improve mobility, strength and balance
 
About Master Yang:
Master Yang has 50 years of experience in Qigong, Taoist health systems and various martial arts that form the basis of his unique system, Calligraphy Health, which can teach people how to generate internal power through breathing, postures and mental focus. Master Yang’s teaching comes from his family, whose lineage is of the bodyguards of the Emperor of China for hundreds of years. He was also trained in both the Taoist Wudang and the Buddhist Shaolin temples. Master Yang teaches his system internationally.
 
About Simon Borg-Olivier:
Simon Borg-Olivier is a physiotherapist and research scientist who has been practicing Indian hatha yoga for 50 years. He and Bianca Machliss are co-directors of YogaSynergy and have together developed the YogaSynergy System which is essential the principles of traditional yoga adapted for the modern body. Simon runs yoga and physiotherapy workshops all around the world while being a lecturer at RMIT University in Melbourne.
 
About Calligraphy Health:
The ‘Calligraphy Health’ System of Master Yang works with 3-dimensional movements that help release muscles, tendons, ligaments and joints. It specialises in increasing oxygen flow through the body. The end result is a calm and grounded person with happiness coming from inside.
It is a fusion of four long established traditions. Each of these contributes to forge a distinctive synthesis that is suitable for anyone who wants to improve their physical health, strengthen their psychological resilience and cultivate their internal energetic reserves. The system incorporates:
1 The principles of Tai Chi to bring smooth effortless movement
2 The principles of Chinese Qigong to bring an understanding of internal energy and a focus on your energetic centre (Dantian)
3 The postures of Indian Yoga to bring a physiological structure and form to the movements
4 The technique of Chinese calligraphy to bring a 3-dimensional flow without thinking to the movements that is both intuitive and graceful
 
About YogaSynergy:
The ‘YogaSynergy’ System was developed over a 30-year period by physiotherapists and advanced yoga practitioners Simon Borg-Olivier and Bianca Machliss. Bianca and Simon have brought together traditional Eastern wisdom with modern medical science to create a system that takes into account the limitations of the modern Western body on physical, physiological (energetic) and mental levels. The YogaSynergy system:
*** can be adapted to all levels of practitioner
*** offers a safe, accessible and effective practice of posture, movement and breathing
*** can address many common musculoskeletal problems and medical conditions
This practice can:
*** improve flexibility without feeling intense stretch
*** improve strength without feeling tense or stressed
*** become more relaxed without needing to be completely passive
*** improve your energy levels without having to breathe more than normal
*** promote circulation without needing to make your heart beat faster
*** improve the intelligence of your body cells without having to over-think
*** satiate your appetite and feel nourished without having to eat so much
*** feel rested and rejuvenated without having had to sleep so much
 
Date and Time
Tuesday 5th to Thursday 7th June, 2018
Simon teaches 8.30-11.30 am physical chakra work
Yang teaches 12.30 -15.30 energetic chakra work
 
 
Venue: ( venue might change subject to number of participants)
 
1033. Budapest, Szentendrei út 95.
(Building 8. 2nd floor, PP Center 60)
 
Costs:
45 Euros / session each
for all / sessions 240 Euros
For more Information please contact:
Monika Lenkefi
mlenkefi@gmail.com
+36706265707
 
To register pls. send your full name, email and phone number, the sessions dates and times you wish to attend.
 
Registrations are only valid with full payment transferred to the following account:
 
IBAN: GB57BUKB20246487510
 
SWIFTBIC: BARCGB22
Account name : Webfox Media Ltd
Bank Name and address:
 
Barclays Bank PLC
1 North End
Croydon
Surrey
CR9 1SX
United Kingdom
pls. write an invoicing address in the message field.
Thank you.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.