Metamorf masszázs-oldás tanfolyam márciusban

Változz, hogy változtathass! 

A metamorfózis nem más, mint átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy lesz képes e tudás birtokosa megélni az átalakulás minden fázisát -a metamorf oldás technika segítségével, s válik képessé annak átadására is. 

A metamorf masszázs gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat. Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható.

Nem hagyományos masszázs, sokkal inkább egy speciális lelki blokkoldó technika, amely a kézfejen, lábfejen és az arcon történő lágy érintéseken keresztül a gerinc reflex pontjait stimulálja.

A gerinccsatornában futó idegek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják, ahol a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye található.

Az életünk során – különösen a magzati és kisgyermekkorban szerzett – negatív élmények, tapasztalatok, traumák, fájdalmak a tudatalattiban „mag-élményként” raktározódnak el. Mivel a mag-élmény pillanatában egyfajta-tudatvesztéses állapot jön létre, a tudatos elme legtöbbször nem képes felidézni a régmúlt eseményt, a tudatalatti (csitta) azonban emlékszik rájuk.

Minden egyes megélt, tudatvesztéssel, erős negatív érzelmi töltettel társuló kellemetlen tapasztalat energetikai lenyomattal terheli a személyiséget. Sok esetben védelmi mechanizmusként működve kedvezőtlen személyiségjegyeket, betegségeket, fóbiákat alakíthat ki az egyénben.

Ezek a lelki blokkok akadályozzák az energiaáramlást a fizikális és az energetikai testben egyaránt. Az energiahiányos területeken betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosakat, félelmeket, fóbiákat, depressziót okozhatnak. Bizonyos életterületeken gátolják a kiteljesedést, a problémamegoldást.

A metamorf masszázs lágy, finom érintései a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjait stimulálva energia-hullámként juttatják az ingereket a nyúltagy-tudatalatti központjába „kilökve” onnan a blokkokat. 

A módszer kíméletes és rendkívül hatékony. Bárkin alkalmazható, gyerekeken és időseken is.

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít a félelmek, a gátlások, pszichoszomatikus tünetek feloldásában. 

A technika alkalmazása kedvezően hat: a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.

Bárki használhatja a metamorf masszázs módszerét családtagjaik, szeretteik, ismerőseik, barátaik körében.

• A 2 napos tanfolyam résztvevői maguk is megtapasztalhatják a Metamorf oldás hatását, melyet a későbbi személyes terápiák során, már értékes információként lesznek képesek hasznosíthatni, segítve a oldódni vágyó pácienst. 

• A Metamorf masszázs lépésein túl megismerkednek a főbb csakrák működésével, aktiválásával.

• A Metamorf masszázsban használatos meditáció hatását a részvevők magukon is több ízben megtapasztalhatják.

• Az oktató több éves tapasztalata kerül átadásra. Olyan kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők, amelyek a gyakorlatban hasznosak lehetnek a kezelések során.

• A tanfolyamot elvégzők a módszert képesek lesznek önmagukon is alkalmazni. 

A tanfolyamot résztvevői magyar és angol nyelvű tanúsítványt kapnak!

Változz, hogy változtathass! 
Oktató: Sándor Szilvia
(Természetgyógyász – Akupresszőr és fülakupunktőr, scenar – és masszázs terapeuta)

Tanfolyam helyszíne, időpontja és ára:

Békéscsaba – Izisz Jóga Stúdió, Bajza utca 15.
2018. március 17-18. 
39.000 Ft/fő/2 nap
Bejelentkezés, bővebb információ Lenkefi Mónikánál:
tel: +36706265707
email: joga@iziszjoga.com
Fizetni utalással az Ízisz Jóga Egyesület számlájára lehet:
11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)/ számlázási címet kérnék a közleménybe írni! köszönöm/
vagy személyesen a stúdióban készpénzben.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.