Ajándék Nap December 2-án

Közeleg az év vége és vele együtt a szokásos év végi adventi és ünnepváró napunk a stúdióban. Az ajándék nap keretében szeretnénk megköszönni nektek a kitartást, az egész éves támogatást és egyben együtt várni veletek az év végét, a hóesést (????), a Mikulást, a Karácsonyt.
 
Az idén a nyílt nap kissé hosszabb lesz a megszokottnál, mert a meghirdetett aroma és hangterápiás óra olyan népszerűnek bizonyult, hogy hármat is tartok belőle.
 
Így az első óra a nyílt nap keretében november 30-án lesz 17.00 órakor, a második december 1-jén 18.00 órai kezdettel, a harmadik pedig vasárnap, december 2-án.
 
Sok helyünk már elkelt, de vannak még szabad kapacitásaink a reggeli kundalíni újjászületés órán, a délutáni ashtanga és vinyasa óráinkon is.
 
A várólista szintén jól működik, érdemes feliratkozni, mert mindig van óralemondás.
 
Nyílt napi programok:
 
November 30.
 
17.00-18.15 Aroma- és hangterápiás csakra jóga Mónival-tapasztaltabbaknak. Fehér póló / ruházat és egy kendő vagy szempárna szükséges!
 
December 1.
 
18.00-19.15 Aroma- és hangterápiás csakra jóga Mónival-tapasztaltabbaknak. Fehér póló / ruházat és egy kendő vagy szempárna szükséges!
 
December 2.
 
8.00-9.30 Kundalíni újjászületés kriya – kezdőtől a haladóig (részvétel fehér pólóban/ ruházatban )
 
10.00-12.00-(Karácsonyi) Selyem mandala festés kicsiknek és nagyoknak. Anyagköltség hozzájárulás mandalánként: 10 cm-1000 Ft / 15 cm-1500 Ft / 20 cm 2000 Ft / 25 cm 2500 Ft Igényeket kérném előre jelezni! Köszönöm!
 
14.00-15.00 Ashtanga jóga Forgách Ágival kezdőknek és haladóknak
 
15.30 – 16.30 Vinyasa Flow Makra Vikivel kezdőknek és haladóknak
 
17.00-18.15 Aroma- és hangterápiás csakra jóga Mónival-tapasztaltabbaknak. Fehér póló / ruházat és egy kendő vagy szempárna szükséges!
 
18.30 -tól 19.30 Gongfürdő Viktorral- kispárnát, plédet az extra kényelem érdekében hozhattok:-)
 
19.45 – Záróparti. Nyers-vegán finomságok, Esszenciális olaj “kóstoló” és bemutató az aromaterápiás órákon használt olajokból. Adventi gyertyagyújtás. Tombolahúzás. A bejelentkezés ide is szükséges!
 
Főnyereményeket csak a zárópartin jelenlévők között sorsolunk, a megértéseteket köszönjük!
 
A nyílt napra már november 26-tól névre szóló támogató (tombola) jegyeket vásárolhattok (1100 ft/ db ) a stúdióban.
 
A nyílt nap záró estjén értékes tombola nyereményeket sorsolunk ki. A fődíj egy negyedéves, korlátlan felhasználású jóga bérlet!
 
A tombolanyeremény felajánlásokat most is szívesen fogadjuk, ami lehet bármilyen ajándéktárgy, szolgáltatás, utalvány (masszázs, kozmetikai kezelés, adóbevallás készítés, prana nadi kezelés, vásárlási vagy egyéb utalvány, saját készítésű vagy összeállítású ajándékcsomag, csak hogy néhányat említsek az eddigi repertoárból:-) Szeretném kérni, hogy a felajánlásokat is csak azon a héten hozzátok, mert nem sok helyem van tárolni. Köszönöm.
 
A szokásos bérletvásár most kivételesen már péntek estétől érvényben lesz, így aki jön a november 30-i aromaterápiás órára, már igénybe veheti a kedvezményt a 8 és 12 alkalmas és negyedéves bérletekre (11.000 / 16 500 Ft-ért és 36 000 ft-ért) !
 
(Hasznos tipp 1: A bérletek lejárati idejének számítása, az első alkalom felhasználásától indul, tehát akkor is megveheted a következő bérleted, ha jelenleg érvényes bérleted van.
Hasznos tipp 2: 2018-tól a bérlet áraink átlagosan 5%-kal emelkednek, így a nyílt napon érvényesíhető kedvezmény a jövő évi árainkhoz képest 15 %)
 
A kedvezmény csak készpénzes vásárlásra vonatkozik!
 
Az órákra bejelentkezés szükséges! A helyek gyorsan elfogynak, tervezzetek előre. Írjátok be magatokat mielőbb vagy szóljatok nekünk és segítünk!
 
Bejelentkezés, órafoglalás itt. Bárkinek kérdése, óhaja sóhaja, kérem, hogy jelezze.
 
Hozhattok barátokat, ismerősöket, családtagokat kicsiket és nagyokat egyaránt!
 
Bővebb információ és helyfoglalás: Lenkefi Mónika +36706265707
 
joga(kukac)iziszjoga.com
 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.