Ausztrál Yoga Synergy vendégoktató január 9-én a stúdióban!

Örömmel jelenthetem, hogy aki nem tud a vasárnapi Yoga Synergy workshopra feljönni velem Budapestre, azt kárpótolni tudom hétfőn délelőtt és este, itt Békéscsabán az Ízisz Jóga Stúdióban.

Ugyanis Roman Kouzmenko, a Melbourne-i Southside Yoga Studio vezetője elfogadta meghívásomat és két Yoga Synergy óra erejéig a stúdió vendégoktatója lesz január 9-én egy napra.

Hétfőn reggel 9-től és este 7-től tart egy-egy kétórás Synergy foglalkozást. ( Mivel az órák kicsit hosszabbak a megszokottnál, kérem jelezzétek, ha korábban szeretnétek kezdeni- gondolok itt elsősorban a délelőtti órára). Az órák már az órarendben, meg lehet kezdeni a bejelentkezést.

Az órákhoz angol tudás nem szükséges, ha szükség lesz rá, fordítok. Bárki jöhet, nincs szintmegjelölés. Bárki, aki egyébként is jár a stúdióba rendszeresen jógázni könnyedén végig tudja csinálni az órát Romannal is. Az viszont nem árt, ha egy-két Synergy órán már volt előtte. ( Ez az apró hiányosság a héten még pótolható.)

Az órák ára 2200 Ft egyenként, ha valaki mind a kettőre szeretne jönni, kedvezményes áron jöhet 4000 ft-ért. Az órákat sajnos a bérletből nem tudom levonni, az óra díja a helyszínen készpénzben fizethető.

Romanról és a Synergy Stílusról kedves ismerősöm, az Atma center vezetője, Gauranga Das, alias Szűcs Gábor igen részletes cikket írt a blogján az ő sajátságos, mégis valahogy lebilincselő stílusában, amit itt olvashattok.

Remélem sokan eljöttök erre a rendkívüli alkalomra, hiszen mindig nagyon érdekes és friss tapasztalat egy másik oktatótól is tanulni. Romantól pedig biztosan lehet, hiszen nagy tapasztalattal rendelkező jóga gyakorló és oktató.

Bármi kérdésetek felmerül a workshoppal kapcsolatban, írjatok, hívjatok.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *