5. Tavaszi nyílt nap!

2010. április 1-jén nyitottuk meg a stúdiót. Azóta eltelt 5 év, s bár még mindig “kiskorúak” vagyunk, nagyon sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak.

A nyitás óta minden év áprilisában születésnapi partit tartunk amolyan “jógás módra.” Egész nap ingyenes jógaórákkal és programokkal várunk minden mozgásra, kikapcsolódásra, töltekezésre vágyó vendégünket.  Ebben az évben 2015. április 12-én várunk benneteket, a szokásosnál kissé későbbi időpontban,  a húsvét miatt.

yogaspring birthdayA nyílt nap keretében szeretnénk megköszönni nektek a kitartást a támogatást és egyben együtt ünnepelni veletek a stúdió fennállásának 5. évfordulóját.

A nyílt napra már április 6-tól névre szóló támogató (tombola) jegyeket vásárolhattok (1000 ft/ db ) a stúdióban. A nyílt nap záró partiján értékes tombola nyereményeket sorsolunk ki. A díjak között lesznek jóga eszközök, jóga szőnyeg, és bérletek is. A fődíj egy negyedéves, korlátlan felhasználású jóga bérlet!

A tombolanyeremény felajánlásokat most is szívesen fogadjuk, ami lehet bármilyen ajándéktárgy (masszázs, fűnyírógép szerelés, adóbevallás készítés, prana nadi kezelés, ajándék kupon stb…csak hogy néhányat említsek az eddigi repertoárból 🙂

A nyílt nap napján, azaz csakis április 12.én!!! bérletvásár is lesz, a 8 és 12 alkalmas  bérleteket 12% engedménnyel lehet majd megvásárolni. (Hasznos tipp: A bérletek lejárati idejének számítása, az első alkalom felhasználásától indul, tehát akkor is megveheted a következő bérleted, ha jelenleg érvényes bérleted van.)
Nyílt napi programok:

8.00-9.00 108 Ünnepi Napüdvözlet Erikával

10.00-11.30 Kundalini jóga kezdőknek és haladóknak Mónival. Részletek hamarosan.

14.00- 15.00 Callygraphy jóga Mónival – kezdőknek és haladóknak egyaránt! Qui Gong-Tai Chi és Jóga fúziós gerinc-centrikus mozgásforma. Idősebbeknek is ajánlott!

15.30- 16.30 Ashtanga jóga Erikával- kezdőknek és haladóknak egyaránt!

17.00 – 18.00 Élőzenés csakra vinyasa flow Mónival és Viktorral – Tapasztaltabbaknak.Lassú áramlás óra, melynek középpontjában a csakrák tudatosítása és stimulálása áll. A zenei aláfestést Horváth Viktor és különleges hangszerei szolgáltatják élőben.

18.30- 19.30 Hangtál meditáció Horváth Viktorral és Hajdu Rékával

19.30-tól : Pranayama (légzéskontroll) és irányított meditáció. ( kb 30 perc) utána záró parti, szülinapi “torta -bontás” és kóstoló. Batyus finomságok, beszélgetés, teázás. Tombolahúzás.

ellenlovevaman2

Az órákra bejelentkezés szükséges! Már most fogynak a helyek, írátok be magatokat mielőbb vagy szóljatok nekünk és segítünk!

Hozhattok barátokat, ismerősöket, családtagokat, fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt!

Bővebb információ és helyfoglalás:

Lenkefi Mónika +36706265707
joga(kukac)iziszjoga.com

Az órarendben.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.