Nyílt nap december 7-én !

Idén is várunk benneteket a hagyomány szerinti év végi nyílt napi programjainkra december 7-én egész nap!

A nyílt nap keretében szeretnénk megköszönni nektek a kitartásotok, az egész éves támogatást és egyben együtt ünnepelni veletek  a Karácsony közeledtét.

A nyílt napra már december 1-től névre szóló támogató (tombola) jegyeket vásárolhattok (1000 ft/ db ) a stúdióban. A nyílt nap záró partiján értékes tombola nyereményeket sorsolunk ki.  A díjak között lesznek jóga eszközök, jóga szőnyeg, és bérletek is. A fődíj  egy negyedéves, korlátlan felhasználású jóga bérlet!
A tombolanyeremény felajánlásokat most is szívesen fogadjuk, ami lehet bármilyen ajándéktárgy ( masszázs, fűnyírógép szerelés, adóbevallás készítés, prana nadi kezelés, ajándék kupon stb…csak hogy néhányat említsek az eddigi repertoárból 🙂

A nyílt nap napján, azaz csakis december 7-én!!! bérletvásár is lesz, minden bérletet 20% engedménnyel lehet majd megvásárolni.   (Hasznos tipp1:  A bérletek  lejárati idejének számítása, az első alkalom felhasználásától indul, tehát akkor is megveheted a következő bérleted, ha jelenleg érvényes bérleted van.)

Mivel jövő év elejétől 3 év után kisebb  -10%-os- áremelés lesz a stúdióban, így szeretnénk lehetőséget biztosítani nektek, hogy jövő évi bérletekhez még most, kedveményesen jussatok hozzá.) ( Hasznos tipp 2:  tetszés szerinti  összegben bármire beváltható  ( jógaeszköz, bérlet, magánóra) ajándékutalványok szintén válthatóak a stúdióban.)

Nyílt napi programok:

8.00-9.00   108 Ünnepi Napüdvözlet

10.00-12.00   Családi jóga délelőtt. Hópehely mandala karácsonyfadísz készítés Rácz Tündével a  Mandaland Alkotóműhely vezetőjével.

14.00- 15.00  Callygraphy  jóga Mónival – kezdőknek és haladóknak egyaránt!

15.30- 16.30  Ashtanga jóga Erikával- kezdőknek és haladóknak egyaránt!

17.00 – 18.00  Élőzenés Ajna ( harmadik szem) csakra vinyasa flow Mónival és Viktorral – Tapasztaltabbaknak  

Erről az óráról kicsit bővebben: Lassú áramlás óra, melynek középpontjában a harmadik szem csakra azaz a tobozmirigy tudatosítása és stimulálása áll. Az orvostudomány nemrégiben fedezte fel, hogy az emberi agy szerkezetében, különösen a tobozmirigyben, kalcit kirstályok vannak beépülőben.

A tudatos ember rendelkezésére számos technika és eszköz áll  a tobozmirigy kristálystruktúráinak behangolására és aktiválására.
Ez a behangolás, aktiválás ruházhat fel minket multidimenziós képességekkel. Az egyik eszköz az aktiválásra a jóga, illetve a fény útjának elzására a szemek elől, hiszen ekkor a tobozmirigy, amely funkciójában és felépítésében valóban a szemekhez hasonlatos,  képessé válik a felülről érkező fény érzékelésére és befogadására. Ennek hatására aktiválódnak a kalcit kristályok.

A gyakorlatokat ezért bekötött szemmel végezzük, hogy az intuíció és a többi érzékszerv működése, befogadása felerősödhessen. A gyakorláson való részvételhez némi jógás tapasztalat, az alap ászanák ismerete, a kihívásokra való mentális és érzelmi nyitottság belső mosoly szükséges.  Kérek mindenkit, aki részt vesz az órán hozzon magával egy sötét színű, nem fényáteresztő kendőt a szem bekötéséhez, vagy egy utazós szemfedő párnát. A zenei aláfestést Horváth Viktor és különleges hangszerei szolgáltatják élőben. 

18.30- 19.30  Hangtál meditáció Horváth Viktorral és Hajdu Rékávalyogaposexmastree

19.30-től  Záró parti mantrameditációval, tombolahúzással, batyus finomságokkal, és az elmaradhatatlan teával.

Az órákra bejelentkezés szükséges! Már most fogynak a helyek, írátok be magatokat mielőbb vagy szóljatok nekünk és  segítünk!

Hozhattok barátokat, ismerősöket, családtagokat kicsiket és nagyokat egyaránt!

Bővebb információ és helyfoglalás: Lenkefi Mónika +36706265707

joga(kukac)iziszjoga.com

Az órarendben
Namaste,

Móni

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.