Őszi elvonulás a Pilisben!

Ha még nincs programod az október 23-i hosszú hétvégére, csatlakozz hozzánk egy fantasztikus kikapcsolódásra a Pilisben. Ebben az évben,  kissé szakítva az eddigi  hagyományokkal új helyszínt kerestem a szokásos őszi elvonulásunkhoz.

Az új helyszín Máriahalom, Biofalu.  A hely kisugárzása és jellege miatt kiválóan alkalmas közös együttlétre vagy éppen elvonulásra, elmélyülésre,  testi-lelki felfrissülére, megújulásra  a téli hónapok előtt.

biofalupanzió-napter

Jógás tapasztalat a részvételhez nem szükséges, csak pozitív hozzállás, jókedv és kitartás!

Ismét változatos programmal igyekszem készülni:

Napi 2 jóga és meditációs foglalkozás,  kora  reggeli és délutáni gyakorlás (12 óra): Kundalini, Callygraphy  jóga, Yoga Synergy azaz: ászanák (pózok), pranayama (légzőgyakorlatok) és  dhyana (meditáció) .

Szabadidős programlehetőségek:  kirándulások a  Pilisben, mandala készítés, nyersétel készítés, kóstólás,  filmvetítés, mantra éneklés.

Egyéb részletek/ fontos tudnivalók:

Oktató: Lenkefi Mónika (Ízisz Jóga Stúdió, E-RYT200, Yoga Synergy, Callygraphy Yoga és  Vinyasa flow oktató ).

Odautazás egyénileg, illetve  megszervezhető, hogy csoportokban autó és benzinköltség megosztással történjen.

Elhelyezés: 3-4  ágyas, fürdőszobás  apartmanokban.

Időpont október 23-26. 4 nap / 3 éjszaka. Indulás 23– án reggel. Hazaérkezés 26-án késő délután/este.

Részvételi díj/ fő 52.000 Ft teljes ellátással ( vegetáriánus étrend) + útiköltség.  Az ár magában foglalja a szállást, a reggelit, a vacsorát és a jógaoktatásés a szabad programok  díját is.

Jelentkezési határidő és előleg fizetés (50 %) szeptember 22-ig.  A fennmaradó összeg legkésőbb  október 15-ig fizetendő.

Lemondási feltételek:  A foglalás szeptember 23- ig lemondható következmények nélkül. Ebben az esetben a teljes előleg visszafizetésre kerül.  Szeptember 23 és október 8 közötti lemondás esetén az előleg 20% -a levonásra kerül. Október 9-16 közötti lemondás esetén a fizetett előleg 50, a tábor előtti 6-3 napon belüli lemondás esetén 70 % kerül levonásra. 2 napon belüli törlés esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni, megértéseteket előre is köszönöm.

Bővebb információ és jelentkezés Lenkefi Mónikánál:
Tel: +36.70.626.57.07  / joga(kukac)iziszjoga.com

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.