A szülés valódi természete vándorkiállítás Békéscsabán

A nyílt napi programok kísérő rendezvényeként kerül megrendezésre a “Szülés valódi természete” vándorkiállítás.
A kiállítás megnyitója november 28-án 17.00 órakor lesz a Csaba Center aulájában. A képeket december 4-ig lehet a Csaba Centerben megtekinteni, utána a Könyvtárban lesznek láthatóak december 9-16-a között.

“A szülés valódi természete című kiállítást családok szervezték. Olyan anyák és apák, akik így szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki választhassa a háborítatlan szülést, helyszíntől függetlenül.

A képek Magyarországon és külföldön otthon szült édesanyák adományai. A vándorkiállítás 2010 decemberében a Képviselői Irodaházból indult, ahol a politikusok és jogalkotók tekinthették meg először. 2011 januárjában a Pilvax Kávéházban nyílt meg a nagyközönség számára, majd országos vándorútra indult Füzesabonyba, Miskolcra, Pécsre, Szolnokra és Kecskemétre; Kaposvár után bemutattuk a képeket Moszkvában a Midwifery Today nemzetközi bábakonferencián is július közepén. A mostani állomás a nyár sokunk által várt fénypontja: Kapolcs. Itt előadásokkal, programokkal körítve láthatják. Ősszel a kiállítás további Magyarországi helyszínek, például Pilisvörösvár után Németországba, Bukarestbe és több erdélyi városba is továbbutazik.”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.