Ayurvédikus masszőrképző tanfolyam-április 8-9

Áprilisban újra meghívott vendégünk Sándor Szilvia ayurvedikus masszázsterapeuta , természetgyógyász, a Budapesti Masszázsoktatási Központ oktatója.

ÁJURVÉDIKUS MASSZŐRKÉPZŐ TANFOLYAM Békéscsabán, 2017. április 8-9-én az Ízisz jóga Stúdióban.

Piacképes tudást és szakmát kaphatsz a kezdbe egy hétvége alatt!

Az ájurvéda ősi, több mint ötezer éves bölcsessége képessé teszi az embert arra, hogy visszanyerje a Természettel való összhangot, a testi és lelki harmóniát, és megteremtse az egészséget.

Az ájurvédikus eljárások kiváló segítséget nyújthatnak ebben. A legtöbb betegség kialakulása rendszeres ájurvédikus masszázzsal megelőzhető. Azok az emberek, akiket rendszeresen masszíroznak, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, békésebb, mégis aktívabb életet élnek, és az immunrendszerük is erősebb. A betegségben szenvedők pedig gyorsabban gyógyulnak, ha ájurvédikus masszázst kapnak, mert az egész szervezetre, testre és lélekre egyaránt jó hatással van a kezelés.

Indiában az édesanyák már csecsemő koruktól fogva masszírozzák gyermekeiket. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy azoknak a babáknak, akiket masszírozott édesanyjuk, több mint 40 százalékkal gyorsabban gyarapodott a testük. (A masszázst nem kapó kontrollcsoport babái is ugyanazt a mennyiségű anyatejet kapták, mint a masszírozott babák.)

Az ájurvédikus masszázs előnyei

1. Nyugtatja a váta dósát és ezáltal stabilizálja az idegrendszert.
2. Harmonizálja a pitta dósát, segíti az emésztést és támogatja az Agnit, az emésztés tüzét.
3. Egyensúlyba hozza a kapha dósát.
4. Segít a srótáknak, a szervezet mikrocirkulációs csatornáinak tisztán tartásában, a dugulások megszüntetésében fontos szerepe van.
5. Erős méregtelenítő hatása van, segítségével a szervezetben felgyülemlett ámát, a toxikus anyagokat hatékonyan ki lehet üríteni az emberi testből.
6. Boldogsághormonok, növekedési hormonok és nemi hormonok termelődnek akkor, ha valakit masszíroznak.
7. A masszázs stresszmentesíti a szervezetet.
8. Élénkíti a vérkeringést.
9. Erősíti az idegrendszert.
10. Erősíti az izmokat.
11. Széppé és ruganyossá teszi a bőrt.
12. Jó közérzetet biztosít, vitalizál, energiával tölti fel a testet, békével és nyugalommal a lelket.
13. A bőrünkön található reflexzónák stimulálásával belső szerveink működését is egyensúlyba hozza.
14. Akit rendszeresen masszíroznak, annak testében ódzsasz, vagyis boldogsághormon és életenergia termelődik, erősödik az immunrendszere,
nő a vitalitása.

A tanfolyam a fő hangsúlyt kapó gyakorlat mellett elméleti ismereteket is ad az ájurvédáról. Megismertet történetével, hagyományával, és bevezet ennek az egyedülálló tudománynak a rejtelmeibe.

Többek között tanulsz majd a dósák, a gunák szerepéről és jelentőségéről, de olyan alapfogalmakkal is tisztában leszel, mint: Agni, áma, ódzsasz, tédzsasz, prána.

Jelentkezz az ország egyik legjobb ájurvédikus masszőrképző tanfolyamára!

Reális áron, két nap alatt szakmát szerzel, ájurvédikus masszőr leszel, és olyan képesség birtokába kerülsz, amellyel akár külföldön is érvényesülhetsz. Intenzív képzésünkön valódi tudást kapsz, nem pedig ígéreteket. Akár már másnap tudsz segíteni embereknek abban, hogy meg tudják őrizni vagy éppen helyre tudják állítani egészségüket, és közben pénzt is kereshetsz. Ez a tanfolyam egy olyan befektetés, amely akár már pár nap alatt is megtérülhet.

ayurveda2

 

 

 

A tanfolyam díja: 35 ezer Ft.

 

Alaptanfolyamunkon a legegyszerűbb, legősibb módszerrel, az abhyangával ismerkedhetsz meg. Ha szeretnél masszázst tanulni, és ájurvédikus masszőrré válni, most itt a lehetőség!

Jelentkezz most, a helyfoglalás jelentkezési sorrendben történik! Az oklevél megszerzéséhez külön vizsgadíjat nem számolunk fel!

A tanfolyami férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, max.12 fővel részére tudunk helyet biztosítani.

Képzésünkről olyan magya és angol nyelvű oklevelet is kapsz, amelynek segítségével vállalkozói igazolványt válthatsz ki, így hivatalosan dolgozhatsz is.

A tanfolyamot vezeti: Sándor Szilvia
Web: www.nekedholfaj.blogspot.com

Helyszín: abhyangaÍzisz Jóga Stúdió Békéscsaba
Időpont: 2017. április 8-9. 9.00-17.00 óra
Jelentkezési határidő: 2017. április 2.
Fizetési határidő: 2017.április 3.


Csak annak a jelentkezését tudom véglegesnek tekinteni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken, illetve a tanfolyam a tanfolyam díját az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalja vagy a stúdióban személyesen befizetni legkésőbb április 3-ig.

Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

Bejelentkezés és bővebb információ: Lenkefi Mónikánál +36.70.626.5707 joga@iziszjoga.com
www. iziszjoga.com

Köszönettel, Lenkefi Mónika
P.S. Minden megosztást előre is köszönök:-)

Szeretettel várunk :

Szilvi és Móni

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.