Meditáció és hangtálmasszázs

2019. szeptember 21-én szombaton 17 órától újra hangfürdőt tartunk. A satsangot rövid meditációval kezdjük. A meditációt a hangtálmasszázs követi.

Hogyan hat a hangtál terápia?

A hangrezgés a testünkben található közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A víz testünk minden pontján megtalálható, így a rezgésen keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva az egész szervezetben egy erőteljes anyagcsere-folyamatot indít el.
A rezgés által képes hatást kifejteni a csontok üreges részeiben, az ízületekben. A rezgés a véráramon és a nyirokrendszeren keresztül pedig minden szervre hatással van. A pangó területeket ismét megtölti vérrel, s fokozatosan feloldja a fizikai blokkokat.
A test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkon is megérintenek: a hang utáni csend, majd a csendből fakadó nyugalom felismerésével.
A megértés talán a legkönnyebb Patanjali tükörsima tófelszín analógiájának segítségével: ha egy kavicsot bedobunk egy tóba, koncentrikus hullámok keletkeznek, és ezek végiggyűrűznek a víz egész felületén. Ily módon minden vízmolekula mozgásba jön.
Mivel az emberi test 70-80%-a vízből és folyadékból áll, a tálak rezgései is – a tófelszínhez hasonlóan koncentrikus körök formájában terjednek szét, áramlanak az egész testben, sejtszinten fejtik ki hatásukat. A hangtál hangja ezen túlmenően a nyugodt lebegő ritmusával hat ránk, és harmonizálja testünket, lelkünket.
A hangtálmasszázs hatékonynak bizonyulhat fejfájás, migrén, stressz okozta izomgörcsök, ízületi- és gerincfájdalmak, nyak- és vállmerevség, alvás- és emésztési zavarok, vérkeringési problémák enyhítésében is.

A foglaláshoz kattints a linkre.

Részvételi díj 3500 Ft

Aki tud, hozzon saját szőnyeget, plédet, párnát! Köszönjük!

Időpont: 2019. szeptember 21. szombat 17.00 óra

Helyszín: Ízisz Jóga Stúdió, Bajza u. 15.
A meditációt vezeti: Lenkefi Mónika
A hangokat és rezgéseket kelti: Lenkefi Péter.

Bővebb információ és bejelentkezés:

Lenkefi Mónikánál 36706265707
https://www.iziszjoga.com/orafoglalas/
emailben: joga@iziszjoga.com

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.