Holotróp légzés Szilasi Mártival március 9-én. A téma: bőség

A légzés előtt pozitív programok, hitrendszerek betöltése théta tudatállapotban.

A légzés az egyik legfontosabb életfunkció, egyben pszichikai funkció is. Amikor elkezdjük irányítani a légzésünket a tudat is megnyugszik. A légzésfolyamat során, amikor nincs légzésszünet, meg tudjuk figyelni hogyan mozognak a gondolataink testünkben érzések formájában. Ahol a fájdalom,feszültség,zsibbadás jelentkezik attól a ponttól indulva meg tudjuk találni a problémák gyökerét úgy hogy a fájdalom, félelem középpontjába kerülünk, ahol az ego van.

Az egot viszont nem megtagadni kell, mert ha megtagadja valaki nem jut be a felsőbb Énhez. A folyamatos légzés során meg tudjuk figyelni, hogy a testünkben zajló érzések honnan erednek. A folyamat olyan mint egy film, amit visszafelé vetítenek le.

Folyamatos légzéssel össze tudjuk kötni érzésünket és elképzeléseinket egy láncban. E mágikus és logikus lánc kialakulásával az energia elindul. Egy adott gondolat, amelyet fájdalmaink és feszültségeink okoztak,visszakerül a forráshoz, vagyis az egohoz.

Az égő az átjáró felsőbb Énünkhöz. Miután képesek vagyunk elfogadni, hogy valamennyi fájdalmunk okai mi vagyunk, az elfogadás megszületésével megszületik a kapcsolódás felsőbb Énnel.

A folyamatos légzéssel 3 fajta tapasztalathoz jutunk:

-Általános lazítás
-Belső lelki és fizikai probléma okainak megtalálása
-Transzcendentális és testen kívüli élmények megélése (un. transzperszonális élmények)

A workshop ára 7000 Ft
Időpontja: 2013. március 9., szombat, 9.00-13.00


bejelentkezés: www.iziszjoga.com oldalon a webes foglalásnál.
Emailben: joga( kukac) iziszjoga.com
vagy telefonon Lenkefi Mónikánál :+36706265707

 További hasznos linkek  a témában:

Théta Vianna

Théta itthon

Transzperszonális légzés

Transzlégzés

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.