Jóga hétvége családállítással október végén!

Szeretettel várunk benneteket a KILENCES szám évében a 9. jóga elvonulásunkra! Ez lesz az első, terápiával, családállítással egybekötött jóga hétvégénk. Meghívott vendégünk Pásztor Erzsébet (Zibet) családállító terapeuta.

Programajánlatunk:
Jóga kezdőknek és haladóknak Lenkefi Mónikával (Ízisz Jóga Stúdió, E-RYT200, Ashtanga, Yoga Synergy, Vinyasa flow és Budokon és Callygraphy yoga oktató). 6X2 óra foglalkozás, reggeli és délutáni gyakorlás (12 óra): ászanák (pózok), pranayama (légzőgyakorlatok) tisztító, immunerősítő gyakorlatsorok a fent említett stílusokból szemezgetve. Ezen kívül szabad programként választható: jóga nidra, nyers étel kóstoló, selyem mandala festés (anyag költség hozzájárulással), házi mozi-filmvetítés, hajnali kundalini kriyák,meditáció, pranayama, ( Igény szerint a reggeli gyakorlások előtt) .
Tebiz Angel Családállítás és önismereti tréning Pásztor Erzsébettel ( Zibettel)
Az Egyesült Államokban már jól bevált Trait Mező módszer hasonló család-konstellációs módszereket használ, mint a már nálunk is jól ismert Hellinger terápia. A Tebiz Angel tréning alapját a Hellinger és a Trait Field együtt adja, de még azon is jóval túlmutat Z. Nagy Zibet egyénileg kidolgozott, folyamatosan finomodó, alalkuló módszerei és különösen kifinomult érzékelései, meglátásai által.


A mező – az állításban részt vevők segítségével – képes feltárni jelenkori életben felgyülemlett traumákból származó problémák forrását; több szintre visszamenőleg felszínre hozni és feloldani az esetleges családi-generációs dinamika eleddig feltáratlan konfliktusait; illetve- a gyakorlat szerint- 8 hónapot előre képes megmutatni azok számára, akik erre befogadóak.
Amiben segít:

az egyén spirituális fejlődésében, a blokkok feloldásában
párkapcsolati, családi-, gyermek-nevelési gondok megoldásában
egészségügyi problémák, meddőség és egyéb betegségek, problémák kezelésében.


A tréning által eddig fel nem tárt, rejtett egyéni képességek, személyiség jegyek, tulajdonságok is felszínre hozhatók egy magasabb, legtöbbek számára eddig ismeretlen, soha-nem tapasztalt dimenzó energiái által. Egy BELSŐ UTAZÁSRA és FELTÖLTŐDÉSRE hívunk, ahol felsőbb, vezető éned vezet a problémáid megoldásában!

Az elvonulás helyszíne:
Kecskemét exkluzív, családbarát szállodája, a Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel a belvárostól néhány percre, erdő szélén, nyugodt, csendes környezetben fekszik.
A teljes ellazulást és kikapcsolódást biztosítja vendégei számára wellness-részlegével, ahol Jacuzzi, feszített víztükrű medence, Kneipp-taposó, melegített pad, finn- és infraszauna, gőzkabin, sókamra, élménytusoló, valamint térítés ellenében infraszolárium, különféle masszázsok segítik elő a testi-lelki felfrissülést.
Bővebb info:
http://granadahotel.hu/hotel/

 

Utazás:

Egyénileg, az Ízisz Jóga Egyesület kisbuszával, (max 4 fő) illetve 3-4 fős csoportokban autó és benzinköltség megosztással. Ellátás: Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t, a svédasztalos reggelit, háromfogásos felszolgált vacsorát – a vacsorához 1 dl bor / fő, (vegetáriánus vendégeinkhez természetesen alkalmazkodunk) a wellness részleg alapszolgáltatásainak korlátlan használatát, a korlátlan internet használatot, a parkolást.
Nem jógázó kísérőket, családtagokat, barátokat, gyermeket is szívesen látunk. Egyéni elhelyezés, speciális étrend és egyéb igények esetén keressetek meg privátban.
Időpont: 2016. október 28-31,  4 nap / 3 éjszaka. Indulás 28-án – késő délelőtt. Hazaérkezés 31-én késő délután/este.
Részvételi díjak : A feltüntetett árak az útiköltség kivételével magukban foglalják a szállást, a reggelit, vacsorát, a külön programok díját is.
Családállítás és jóga : 66 000 Ft/ fő
Csak Jógázóknak: 55 000 / fő
Csak Családállítás: 45 000/ fő
Csak segítő családállításban / kísérő ( programokban nem részt vevő) : 38000
38000 kísérő felnőtt / 24 000 Ft kísérő gyermek 15 éves korig

Jelentkezési határidő és a részvételi díj befizetésének a határideje 2016. szeptember 20.
Lemondási feltételek: A jóga hétvége előtti 30. és 16. nap közötti lemondás esetén a részvételi díj értékének 30%-a, a kezdéselőtti 15. és 08. nap közötti lemondás esetén a 50%-a, az elvonulás előtti 7-3. napon belüli lemondás esetén a részvételi díj értékének 75%-a téríthető vissza. 3 napon belüli törlés esetén az befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Megértéseteket előre is köszönjük.

Bővebb információ és jelentkezés Lenkefi Mónikánál:
Tel: +36.70.626.57.07 / joga(kukac)iziszjoga.com
Helyet biztosítani a fent megadott határidőig a teljes részvételi díj befizetése esetén tudunk.
A részvételi díj utalható az Ízisz Jóga Egyesület Számlájára ( számlázási nevet és címet a közlemény rovatban kérnék feltünteni.) 11600006-00000000-42066787 ( ERSTE BANK), illetve a stúdióban készpénzben befizetni.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.