Mikulásváró nyílt nap december 4-én!

Idén is várunk benneteket a hagyomány szerinti év végi nyílt napi programjainkra 2016. december 4-én egész nap!

A nyílt nap keretében szeretnénk megköszönni nektek a kitartásotok, az egész éves támogatást és egyben együtt várni veletek az év végét , a hóesést, a Mikulást, a Karácsonyt.

A nyílt napra már november 28-tól névre szóló támogató (tombola) jegyeket vásárolhattok (1000 ft/ db ) a stúdióban.

A nyílt nap záró estjén értékes tombola nyereményeket sorsolunk ki. A fődíj egy negyedéves, korlátlan felhasználású jóga bérlet!
A tombolanyeremény felajánlásokat most is szívesen fogadjuk, ami lehet bármilyen ajándéktárgy szolgáltatás, utalvány (masszázs, kozmetikai kezelés, adóbevallás készítés, prana nadi kezelés, vásárlási vagy egyéb utalvány, saját készítésű vagy összeállítású ajándékcsomag, csak hogy néhányat említsek az eddigi repertoárból:-)

A nyílt nap napján, azaz csakis december 4-én, kedvezményes bérletvásár is lesz, 8 és 12 alkalmas bérleteket kedvezményesen (10.500 / 15 000 Ft-ért) lehet majd megvásárolni. (Hasznos tipp 1: A bérletek lejárati idejének számítása, az első alkalom felhasználásától indul, tehát akkor is megveheted a következő bérleted, ha jelenleg érvényes bérleted van.)
( Hasznos tipp 2: tetszés szerinti összegben bármire beváltható (bérletre, jógaeszközre, magánóra) ajándékutalványok szintén válthatóak a stúdióban, így akár karácsonyi ajándéknak is vásárolhatsz bérletet )

Nyílt napi programok:

8.00-9.00 108 Ünnepi Napüdvözlet

10.00-12.00 Családi jóga délelőtt sok mozgással, mókával, kreatív foglalkozással, zenével, meglepetéssel

14.00- 15.30 Páros jóga Mónival – kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak, de érkezzetek párosan!

16.00- 17.00 Ashtanga jóga Erikával- kezdőknek és haladóknak

17.30 – 19.30 Kundalini kriya – Rebirthing- Újjászületés I. kezdőknek és haladóknak


”Az újjászületés célja, hogy megszabadítsa a tudatalattit a szenvedések tárházától.” Yogi Bhajan
Yogi Bhajan mindig azt tanította, hogy a Kundalini Jóga tanításait alázattal adjuk át. Így most első ízben, nagy tisztelettel a tradíció és a mester iránt, mély hálával és alázattal szeretném nektek közvetíteni az újjászületés sorozat első gyakorlatsorát, a “Housecleaning I” azaz Nagytakarítás I-et.
Yogi Bhajan összesen 32 újjászületés Kundalíni kriyát tanított, kivétel nélkül mindegyik erőteljesen transzformáló hatású.
Az újjászületés kriyák rendkívül hatékony módszert adnak a fájdalmak, traumák gyógyítására, nagy erőt az életünk akadályainak leküzdésére, ráébresztenek életünk céljára.
Yogi Bhajan 35 éves Amerikai pályafutásának a leggyakrabban emlegetett, legismertebb kurzusai.
Kérem, hogy aki erre az órára regisztrál a nyílt napon, lehetőség szerint érkezzen fehérben, és egy fehér kendőt, fejfedőt is hozzon a meditációkhoz.

19.30-től Záró parti : Kundalini numerológia előadás

Tombolahúzás, batyus finomságok, nyersétel kóstoló, és az elmaradhatatlan tea.

Az órákra bejelentkezés szükséges! A helyek gyorsan elfogynak, tervezzetek előre. Írjátok be magatokat mielőbb vagy szóljatok nekünk és segítünk!

Bejelentkezés, órafoglalás itt:
https://www.secure-booker.com/iziszjoga/LoginOrSignUp/LoginOrSignUp.aspx

Hozhattok barátokat, ismerősöket, családtagokat kicsiket és nagyokat egyaránt!
Bővebb információ és helyfoglalás: Lenkefi Mónika +36706265707
joga(kukac)iziszjoga.com

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.