Teljesen Kezdő Őszi Jóga Tanfolyamok

Az őszi kezdő tanfolyami csoportok szeptember második hetében indulnak.

2 csoport indul: az egyik csoport órái hétfőnként, a másodiké szerdánként lesznek. A tanfolyamok 10 alkalmasak, azaz 10 héten át, heti egy alkalommal találkozunk 90 percre. A hétfői csoporttal hétfőnként 17.00 órakor, szerdai csoporttal 19.00 órakor találkozunk.

Olyanok jelentkezését várjuk, akik még soha nem jógáztak, vagy nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek, kedvelik a kihívásokat és a dinamikus, lendületes mozgásformákat. Testi -lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására törekszenek.

A tanfolyamon résztvevők a hatha jóga alap ászanáival ismerkedhetnek meg. Nagy hangsúlyt fektetünk a helyes légzésre, a technikai kivitelezésre, a helyes testtartásra, a gerinc karbantartására és gyógyítására. Megtanuljuk a helyesen kivitelezett alap gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.

Az órák egymásra épülnek, fokozatosan növelve a terhelést javítjuk résztvevők állóképességét, tüdőkapacitását, rugalmasságát, egyensúlyérzékét és lelki békéjét.

A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek.

A résztvevők, könnyen “emészthető” , gyakorlatias betekintést kapnak a hatha jóga filozófiájának alapjaiba is.

Akit érdekel, szeretne jönni, kérem jelezze minél hamarabb.

Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 10 alkalmon részt tudnak venni, ugyanis:

A tanfolyami bérlet kizárólag a tanfolyami órákra érvényes a tanfolyam idejére, az alkalmak hiányzás esetén is levonásra kerülnek a bérletből.

A tanfolyami bérletek a többi gyakorló órákra nem érvényesek.

Maximum létszám 16 fő.
A Tanfolyam részvételi díja: 13 500 Ft
Telefon:
+36706265707
Email:
joga@iziszjoga.com

Csak annak a jelentkezését tudom véglegesnek tekinteni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken, illetve a tanfolyam a tanfolyam díját az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalja vagy a stúdióban személyesen befizeti legkésőbb szeptember 1-ig!

Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

Köszönettel, Lenkefi Mónika
P.S. Minden megosztást előre is köszönök:-)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.