Mikulásváró Nyílt Nap

Idén is várunk benneteket a hagyomány szerinti év végi nyílt napi programjainkra december 6-án egész nap! Ki tudja, talán ha rá-meditálunk még el is jön hozzánk:-)

A nyílt nap keretében szeretnénk megköszönni nektek a kitartásotok, az egész éves támogatást és egyben együtt ünnepelni veletek a Karácsony közeledtét. No meg várni a Mikulást!
A nyílt napra már november 30-tól névre szóló támogató (tombola) jegyeket vásárolhattok (1000 ft/ db ) a stúdióban. A nyílt nap záró partiján értékes tombola nyereményeket sorsolunk ki. A díjak között lesznek jóga eszközök, jóga szőnyeg, és bérletek is. A fődíj egy negyedéves, korlátlan felhasználású jóga bérlet!
A tombolanyeremény felajánlásokat most is szívesen fogadjuk, ami lehet bármilyen ajándéktárgy ( masszázs, fűnyírógép szerelés, adóbevallás készítés, prana nadi kezelés, ajándék kupon stb..csak hogy néhányat említsek az eddigi repertoárból:-)
A nyílt nap napján, azaz csakis december 6-án, kedvezményes bérletvásár is lesz, 8 és 12 alkalmas bérleteket kedvezményesen ( 9000 / 13000 Ft-ért) lehet majd megvásárolni. (Hasznos tipp 1: A bérletek lejárati idejének számítása, az első alkalom felhasználásától indul, tehát akkor is megveheted a következő bérleted, ha jelenleg érvényes bérleted van.)
( Hasznos tipp 2: tetszés szerinti összegben bármire beváltható (bérletre, jógaeszközre, magánóra) ajándékutalványok szintén válthatóak a stúdióban, így akár karácsonyi ajándéknak is vásárolhatsz bérletet )
Nyílt napi programok:
8.00-9.00 108 Ünnepi Napüdvözlet
10.00-12.00 Családi jóga délelőtt sok mozgással, mókával, kreatív foglalkozással.
14.00- 15.00 Callygraphy jóga Mónival – kezdőknek és haladóknak
15.30- 16.30 Ashtanga jóga Erikával- kezdőknek és haladóknak
17.00 – 18.00 Élőzenés szív csakra vinyasa flow Mónival és Viktorral – Tapasztaltabbaknak
Erről az óráról kicsit bővebben: Lassú áramlás óra, melynek középpontjában a szív csakra blokkjainak tudatosítása és oldása áll. A fókusz a gerinc hátközépi szakaszának mobilizálása, mellkasnyitó, hátközépi szakaszra fokuszáló lazító pózok. Szívcsakra tudatosítás, tudatalatti blokkok oldása, tudattalan sémák átprogramozása pozitív megerősítésekkel. A mozgó medítációhoz járó zenei aláfestést Horváth Viktor és különleges hangszerei szolgáltatják élőben.
18.30- 19.30 Hangtál masszázs Horváth Viktorral és Hajdu Rékával
19.30-től Záró parti rövid előadás- a Karácsony misztikumáról,
utána mantra meditáció, tombolahúzás, batyus finomságok, és az elmaradhatatlan tea.

Az órákra bejelentkezés szükséges! A helyek gyorsan elfogynak, tervezzetek előre. Írjátok be magatokat mielőbb vagy szóljatok nekünk és segítünk!

Bejelentkezés, órafoglalás itt:
https://www.secure-booker.com/iziszjoga/LoginOrSignUp/LoginOrSignUp.aspx

Hozhattok barátokat, ismerősöket, családtagokat kicsiket és nagyokat egyaránt!
Bővebb információ és helyfoglalás: Lenkefi Mónika +36706265707
joga(kukac)iziszjoga.com

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.