Valentin napi páros jóga – nem csak “pároknak”:-)

Párosan szebb az élet! Nem csak Szent Bálint napján, hanem az év összes többi napján is használható tippeket, ötleteket, útmutatást nyújtunk egy közös gyakorláshoz. Megmutatjuk, hogyan lehet bizonyos gyakorlatokat párban végezni. Illetve azt is, hogyan tudtok egymásnak segíteni, igazítani, mélyíteni egyes ászanák gyakorlásakor.

A páros jógát nem csak pároknak ajánljuk, bár kétségtelen, hogy nagyon jó hatással van a párkapcsolatra is a közös gyakorlás. Ha partner nélkül érkezel, adunk melléd valakit segítségnek, feltéve ha más is jelentkezik szólóban! Lehet jönni baráttal, barátnővel is. Családokat, nagyobbacska gyermekeket is szívesen látunk.

A gyakorlatok segítségével gyakoroljuk az egymásra figyelést, kommunikációt, türelmet. A közös gyakorlás jó lehetőség a bizalomépítésre és nem utolsó sorban egy kellemesen eltöltött délután közös élményszerzésére!

Az óra nem bérletes, részvétel csak alkalmi belépővel.
Belépő 2000 Ft/fő
Bejelentkezés szükséges! A nagy érdeklődésre való tekintettel tartunk egy órát reggel 10.00-12.00-ig is, ide még vannak helyek. A délután 17.00 órásira per pillanat csak várólistára tudok fogadni jelentkezőket. Aki ide szeretne várakozó listára kerülni, kérem írjon, hívjon.
https://www.secure-booker.com/iziszjoga/ClassSchedule/ClassSchedule.aspx

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *