Születésnapi ingyenes nyílt nap április elsején a stúdióban!

Amint alább láthatjátok, elkészült az április 1-jei program. Minden kérdőív kitöltőnek külön köszönöm a segítséget. Nélkületek nehezebb dolgom lett volna. A jutalom nem marad el! 🙂

A teljes napi program ingyenes. Természetesen a nap kiteljesedése az esti program előadással (A hatha jóga a légzés és az étrend összefüggései), stílszerűen ételkóstolóval és sok ajándékkal, meglepetéssel.

A nyílt nap természetesen azért nyílt nap, hogy olyanok is kipróbálhassák az órákat, akik még soha nem jógáztak. Ezért ha van érdeklődő ismerősötök, barátotok, hozzátok el őket is. Az órák már az órarendben, sajnos a bejelentkezéses rendszer a terem mérete miatt marad. A helyek azonban gyorsan fogynak, úgyhogy ha tudtok előre tervezni, érdemes már most lefoglalni a helyeket! Ha valamelyik óra beteltnek tűnik a weboldalon, de mégis szeretnétek jönni, jelezzétek emailben, mert mindig vannak törlések, személy-cserék menet közben!

A legnagyobb kihívást a nap folyamán a kora reggeli 108 napüdvözlet jelenti fél 7 -fél 8-ig. Talán riasztónak hangzik, mégsem annyira nehéz, mint amennyire első hallomásnak tűnik. Hogy miért nem, azt itt olvashatjátok. Szeretném, ha minél többen rászánnátok magatok a kihívásra, életre szóló élmény marad, ebben biztos vagyok. Nemcsak a testet, a lelket is erősíti! (És ha közben pihensz egy kicsit és a 108-ból csak 90 lesz akkor sem történt semmi! :-)), a napod viszont jól indult, így vesztenivalód semmiképp sincs!

Az esti programhoz szükségem lesz egy kis segítségre. A Jóga Nidra után rövid technikai szünet lesz, amíg előkészülök az előadáshoz. Itt lenne szükség néhány önkéntesre, hogy a” terülj asztalkám” is elkészüljön. Néhányan már jeleztétek, hogy szívesen segédkeztek, előre is köszönöm, együtt biztosan gyorsan és gördülékenyen megoldjuk a terítést és a pakolást előtte is és rendezvény után is.

Még egy dolog maradt hátra: aki szeretne ételt hozni jelezze előre, azt is hogy mit, hogy mindenkivel egyeztetni tudjak és változatos kóstolót állítsunk össze. Olyasmit hozzatok, ami kézzel is könnyen, egyszerűen fogyasztható, mert indiai hagyományokhoz híven a földön ülve fogunk csemegézni. 🙂 Csatolhatjátok a receptet is, ha valami különleges dolgot hoztok, hogy meg lehessen osztani másokkal is az elkészítés fortélyait.

Nem baj az sem, ha hoztok fényképezőt, videót és néhány pillanatot megörökítetek!

Mindenkinek köszönöm előre is, reméljük sikeres, élményekkel teli nap elé nézünk!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.