Új óra februártól?

Néhány órarendi változás miatt rabolnék néhány percet az időtökből ezzel a soron kívüli rövid hírlevéllel.

Az első hír a pénteki és a szombati órákkal kapcsolatos. Már említettem a januári hírlevélben, hogy január 29-én és 30-án Yogeswari workshop lesz Budapesten.

Még mindig lehet jelentkezni rá, ha valakinek kedve van velem tartani. Emlékeztetőül idézem a hírlevelet:

„Yogeswari, vezető Jivamukti oktató újra Budapesten január végén!
Január 29-én és 30-án 13-15 óráig vinyasa krama órák. Szombaton 15.30-tól egy órás satsang, vasárnap az óra után kérdezz-felelek, képek és elköszönés.

1 alkalom+ satsang 8000 Ft. Mindkét óra + satsang 14500Ft (számla igénye esetén + Áfa)

A workshop angolul lesz, így némi angol tudás nem árt, de szükség esetén segítek. A foglalkozásokon bárki részt vehet. Jelentkezni nálam, személyesen a stúdióban, vagy emailben, ill. telefonon.”

A workshop miatt a péntek délutáni, 17 órakor kezdődő, és mindkét szombati óra elmarad!

Az esetleges kényelmetlenségekért elnézést kérek, türelmeteket köszönöm.

———————————————————————————————–
A jó hír viszont, hogy többen kérték, hogy legyen még egy óra valamikor napközben.

Kellő érdeklődés és igény esetén februártól a pénteki 14 órakor kezdődő órán kívül tartanék még egy délelőtti vagy kora délutáni órát. Ez vagy szerda délelőtt, 10/11 órai kezdettel, vagy hétfőn 14 órától lenne.

A végleges napról és időpontról a ti visszajelzéseitek alapján tudnék dönteni, ezért kérek mindenkit, aki érdekelt az ügyben jelezze vissza melyik nap és időpont lenne a legalkalmasabb. Az órát csak kellő érdeklődés esetén tudom elindítani! Segítségetek előre is köszönöm.

———————————————————————————————

Nagy sikerrel, bár egyelőre kis létszámmal elindult a baba-mama jóga hétfő délelőttönként 10.30-as kezdettel. A babukák tündériek és már elhivatott jógások!

(Nem lehet elég korán kezdeni…) Ha van ismerősötök, barátotok akinek pici babája van ( mászó-kort még el nem ért babákra gondolok) és kellemes hétfő délelőtti kikpcsolódásra, mozgásra, némi társas életre vágyik, várom szeretettel!

A februári hírlevélig is további jó gyakorlást kívánok.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.