Pünkösdi Jóga Hétvége

Töltsetek velünk egy felejthetetlen Pünkösdi jógás hétvégét a Zsámbéki medencében!

A hely:
A Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája.
A szálloda komplexum részét képezi egy 38 szobás 4 csillagos wellness és konferencia szálloda élménymedencével, finn szaunával, gőzkabinnal, infrakabinnal (hang- és színterápiával), masszázzsal, kozmetikával, fodrászattal, valamint egy sószobával. A komplexum külső területén 12*16 m méretű medence, 4 db teniszpálya, 1 db kispályás füves futballpálya helyezkedik el. 2013 tavaszán egy új, teljes technikával felszerelt, 110 m2-es konferencia terem épült szállodánkban, mely igény esetén az étterem kibővítését is szolgálja.
Bővebb info: http://szepiahotel.hu/szepia-hotel

A program:
Jóga Kezdőknek és haladóknak Lenkefi Mónikával (Ízisz Jóga Stúdió, E-RYT200, Ashtanga, Yoga Synergy, Vinyasa flow és Budokon és Callygraphy yoga oktató). 6X2 óra foglalkozás, reggeli és délutáni gyakorlás (12 óra): ászanák (pózok), pranayama (légzőgyakorlatok) tisztító és csakra gyakorlatsorok a fent említett stílusokból szemezgetve. Ezen kívül szabad programként választható: jóga nidra, nyers étel kóstoló, selyem mandala festés (anyag költség hozzájárulással), házi mozi-filmvetítés, hajnali kundalini meditáció ( Igény szerint a reggeli gyakorlások előtt).

Utazás: Egyénileg, az Ízisz Jóga Egyesület kisbuszával, (max. 4 fő) illetve 3-4 fős csoportokban autó és benzinköltség megosztással.

Ellátás: Félpanzió , büfé reggeli és létszámtól függően menü vagy svédasztalos vacsora ( vegetáriánus étkezésre lehetőség van).
A szálloda wellness részlegének (beltéri medence, nyári időszakban kültéri medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzkabin, merülő medence) és fitnesz termének korlátlan használata, széles sávú vezeték nélküli internet kapcsolat,
ingyenes parkolás.

Nem jógázó kísérők, családtagok, barátok, gyermekek jöhetnek, keressetek privátban az árral kapcsolatban.
Egyéni elhelyezés, speciális étrend és egyéb igények esetén keressetek meg privátban.

Időpont: 2016. május 13-16, 4 nap / 3 éjszaka. Indulás 13-án – délelőtt. Hazaérkezés 16-án késő délután/este.

Részvételi díj/ fő 57 900 Ft útiköltség. Az ár magában foglalja a szállást, a reggelit, vacsorát és a jógaoktatás és a külön programok díját is.

Jelentkezési határidő és a részvételi díj befizetésének a határideje április 13!

Lemondási feltételek: A jóga hétvége előtti 30. és 16. nap közötti lemondás esetén a részvételi díj értékének 25%-a, a kezdés előtti 15. és 09. nap közötti lemondás esetén a 35%-a, az elvonulás előtti 8. napon belüli lemondás esetén a részvételi díj értékének 80%-a téríthető vissza. 3 napon belüli törlés esetén az befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.Megértéseteket előre is köszönjük.

Bővebb információ és jelentkezés Lenkefi Mónikánál:
Tel: +36.70.626.57.07 / joga(kukac)iziszjoga.com
Helyet biztosítani a fent megadott határidőig a teljes részvételi díj befizetése esetén tudunk.

A részvételi díj utalható az Ízisz Jóga Egyesület Számlájára:
11600006-00000000-42066787 ( ERSTE BANK), illetve a stúdióban készpénzben befizetni.

SZÉP kártyát elfogadunk!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.