Rebirthing (Újjászületés) transzlégzéssel

A Rebirthing (újjászületés) a transz-perszonális légzés egyik ága, amelyet Leonard Orr fejlesztett ki. A fókusza a folyamatos légzés, mely kitisztítja a születési traumákat. Orr szerint a boldogtalanságunknak öt fő oka: a születés traumája, a szülők rosszallása, negatív hozzáállás, önkéntelen halálvágy, előző életek hatásai. A transz-perszonális újjászületés lényege: érzelmileg befejezni a születést.

A folyamatban visszamegyünk a fogantatás pillanatáig, hiszen nagyon sok blokk abból adódik, hogy a szülők tervezték-e, akarták-e a babát, vagy esetleg bizonytalanok voltak, illetve, hogy milyen neműnek várták a születendő gyermeket. Csak egy példa: amikor kislány születik, és az édesapa lányt akart, az anyuka viszont fiút, ekkor a lánynak jó kapcsolata lesz a férfiakkal, de önmagát nem tudja nőként azonosítani, így problémák adódnak a későbbi párkapcsolataiban. Nincs önbizalma, nem hisz saját szépségében, vonzerejében. Ha erősebb párt vonz be, akkor megy a rivalizálás, ha gyengébbet, akkor hamar alábbhagy a lelkesedés.

A másik kritikus pont a köldökzsinór korai elvágásának mozzanatához kapcsolódik. Ha akkor nem alakul ki a bizalom, a biztonság a lélegzetvétellel kapcsolatban, akkor ez hatással lesz a világgal, környezettel való kapcsolatra.

A Rebirthing- technika a születési mátrixokra fókuszál, és az itt kialakuló blokkokat hozza felszínre és oldja. A 4 születési mátrix a következő:

1. Mátrix: a fogantatástól a születési görcsökig tartó szakasz.
Arra fókuszál, hogy akartak-e minket, vártak-e, fiút vagy lányt vártak? Ebből alakul ki az önbecsülés és az önelfogadás.
2. Mátrix: a születési görcsök időszaka. A szabad választásról szól, a szabad döntésről szól. Ha ez nincs, akkor kialakul a depresszió, pesszimizmus, rontja az életben az örömérzést.
3. Mátrix: A szülőcsatornán való végighaladás. Együttműködés az anyával. Agresszió, düh, harag, bűntudat, az orgazmus átélésének képessége, pusztító és önpusztító programok.
4. Mátrix: A köldökzsinór átvágása. Az első találkozás a világgal. A világgal való kapcsolatunkat mutatja a későbbiekben.

A Rebirthing felszínre hozza és oldja a stresszt, szorongást, félelmeket, pánikrohamokat, a közönyt, a különböző fóbiákat, önbecsülési problémákat, egzisztenciális bizonytalanságot, az orgazmus problémákat, stb. Az Újjászületés folyamata által egy olyan mély és belső utazáson vesz részt az egyén, melynek során a test-lélek-szellem harmóniáját élheti át tér-idő korlátokon átlépve, felismerve azt, hogy az élet egy csoda!

Vezeti: Szántó Magdolna, transz-perszonális légzés tréner

Időpont: április 17. 9.00-16.00 Óráig
Részvételi díj: 13. 000 Ft

Jelentkezési és fizetési határidő: Április 15.
Bővebb információ, regisztráció:
Lenkefi Mónika 36706265707
joga@iziszjoga.com
iziszjoga.com

Csak annak a jelentkezését tudom véglegesnek tekinteni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken, illetve a tanfolyam a tanfolyam díját az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalja vagy a stúdióban személyesen befizeti legkésőbb április 15-ig. Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank) A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

Köszönettel, Lenkefi Mónika

P.S. Minden megosztást előre is köszönök:-)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.